free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Óvszerhasználatra szólítják fel a fronton szolgáló nőket

Borsa         Címkék: front, hadsereg, nők, óvszer, szex 2 hozzászólás

A fonton szolgálatot teljesítő katonanők közül egyre többen esnek teherbe, pedig ott tilos a szex. Ezért az óvszerhasználat fontosságára hívják fel a figyelmüket.

Az óvszer használatának fontosságára úgy tűnik, nemcsak a tinédzserek figyelmét kell felhívni, hanem a hivatásos katonákét is, akik háborús övezetekben teljesítenek szolgálatot. A brit Védelmi Minisztérium kampányt indított, amelyben az óvszer használatára szólítsa fel a katonanőket, egyre emelkedik ugyanis a bázisokról várandósan hazatérő egyenruhás nők száma.

A fronton szolgáló katonák hivatalosan nem is érintkezhetnek egymással, de a magasabb rangú tisztek általában szemet hunynak a szexuális kapcsolatok felett. Pedig egy leleplezett pásztoróra komoly következményekkel járhat, a párt akár ki is rúghatják a seregből. Mindez az egészségügyisekre és az adminisztratív munkát végző nőkre is vonatkozik.

Ha egy katonanőről kiderül, hogy gyermeket vár, azonnal haza kell utaznia, mert a szabályok tiltják, hogy terhes nők a fronton teljesítsenek szolgálatot. Az adatok szerint 2003 januárja és 2009 februárja óta legalább 102 hivatásos katonát küldtek haza Irakból, mert kiderült, hogy várandósak, és ugyanebben az időszakban 31 újdonsült kismama tért haza Afganisztánból.

www.blogcdn.com

Az óvszerhasználatra buzdító hirdetés egyébként a következő szöveggel jelent meg: "Helló szépségem? Kérsz egy italt? Gyakran jársz ide? Minket egymásnak teremtettek! Vedd a kabátod! A teszted pozitív". A felhívás így folytatódik: "A brit hadseregben egyetlen nőre 50 férfi jut, így gyakran fogod hallani ezeket a mondatokat, és még különbeket is."

A védelmi minisztérium szóvivője szerint a hirdetés senkit nem bátorít a szexre. "Minden szolgálatot teljesítőtől azt várjuk, hogy a hadsereg értékrendjének és szabályainak megfelelően viselkedjen" - mondta a Daily Mailnek a szóvivő.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés