free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 teljesen nonszensz esküvő

Borsa         Címkék: esküvő, lista, párkapcsolat 0 hozzászólás

Vannak, akik egyik kicsit túlzásba esnek, amikor életük legnagyobb napját tervezik. Közülünk mutatunk be öt párt.

Az esküvő normális esetben különleges esemény, de vannak nem normális esetek, amikor ez a jelző kevés a ceremóniára. Egyesek valamiért úgy érzik, hogy egy szimpla, életre szóló elhatározást igénylő és több hónapos előkészítés után megvalósuló szertartás egyszerűen snassz, úgyhogy mindenféle extrákkal turbózzák a frigyüket: rendhagyó helyszínekre mennek, oda nem illő dolgokat csinálnak, vagy épp furcsa ruhákat öltenek. Íme közülük öt igazán elvetemült páros.

Igen a ringben

Natalja Karpovics és Nikolaj Kibkalo civilben és a munkában is társak, a nő ugyanis bokszoló, a férfi pedig az edzője. A ringben ismerkedtek meg, így természetes volt számukra, hogy ott is mondják ki a boldogító igent – ha pedig már arrafelé jártak, hát gyorsan vívtak egy hárommenetes bokszmeccset is az élethosszig tartó szerelem nevében. Na mármost, az addig oké, hogy a házastársi perpatvarokat nem lehet elkerülni, de azért elég nehéz kivernie az embernek a fejéből, hogy ez egyfajta szimbolikus cselekedet volt, nem?

Örök hűség a cápák között

April Pignataro és férje, Michael Curry sem tudták elfelejteni egy napra sem a szenvedélyüket: a két profi búvár víz alatt esküdött, fehér és fekete ruhában, ahogy az illik. Idáig persze ez még akár egy unalmas sztori is lehetne, hiszen hasonló marhaságra viszonylag sokan vetemednek, párocskánk azonban nem csak úgy simán csobbant, hanem egy cápákkal teli medencében kötötte össze életét. Hogy a holtomiglan-holtodiglan ne nyerjen azonnal értelmet, egy ketrec azért volt körülöttük, de ettől még elég furcsa alakok.

Esküvő a halottasházban

Nem tudjuk, írjunk-e még egyáltalán valamit a címen kívül – és bizisten nem azért dilemmázunk, mert az előbb már elviccelődtünk az „amíg a halál el nem választ” frázissal. Na mindegy: Jason Storm egy michigani temetkezési vállalkozó, aki úgy döntött, hogy a halottasházban szeretné elvenni jövendőbelijét, Rachaelt, ő pedig belement. A pár szerint semmi bizarr nem volt a dologban, hiszen ilyen erővel a templomi esküvők alatt is lehetne azon gondolkodni, hogy ott hány koporsó fordult meg temetések alkalmával, sőt állítólag a vendégek közül sem mondták vissza sokan a meghívást, pedig a halottasházban tartották a lagzit is. Ilyenek az igazi barátok.

A leértékelt cipők szent színe előtt

Nem titok, hogy a nők szeretik a cipőket. Lisa Satayut azonban nem hétköznapi nő, hanem egy cipőmániákus, és még e csoporton belül is különc, mert az olcsó lábbelikért rajong. Szenvedélyének pedig esküvőjén is hódolni óhajtott, ezért kedvenc üzletlánca, a T.J. Maxx egyik boltjában, az amerikai számozás szerint 8-as méretű darabok polcsora előtt mondták ki a boldogító igent Drew Ellis-szel, és néhány arra járó vásárló is tagja lett a násznépüknek. Elképzelni nem tudjuk, hogy a férfinek nem a sanyarú jövőjén járt az esze mindvégig.

Talpig zöldben

Film- és képregényhősök bőrébe bújva sokkal gyakrabban szokás házasodni, mint azt a legtöbben gondolnák, de Keith Green és Christine England még a hosszú és meglehetősen érdekes sorból is kitűnik, ők ugyanis Shrek-esküvőt tartottak, beöltözve, zöldre festve. A pláne pedig az egészben az, hogy annak ellenére is így rendezték meg a ceremóniát, hogy a nő tinédzserkorú gyereke nem volt hajlandó részt venni rajta a bohóckodás miatt. Ami azt illeti, ezek után az is csoda, hogy egyáltalán szóba állni hajlandó velük a gyerek.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés