free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 furcsa szépségverseny

Borsa         Címkék: lista, púder, szépségverseny 0 hozzászólás

Egy láb- vagy fenékszépségversenyen ma már senki nem lepődik meg. Vannak azonban ezeknél jóval furább megmérettetések is a Miss Óvszertől a Hónaljkirálynő-választásig.

Hogy láb- és fenékszépségversenyeket szoktak tartani, abban már semmi meglepő nincs, sőt manapság azon sem rökönyödik meg különösebben az ember, ha a Miss Implantátum nevű produkcióról hall. Az alábbi öt szépségverseny viszont még mindezek fényében is meglehetősen furcsa, bizarr, vagy legalábbis különleges.

Miss Jumbo

A név nem áthallásos, tényleg elefántokra kell gondolni, csak épp nem a szó szoros értelmében. A bangkoki rendezvény célja az, hogy felhívja a figyelmet a kipusztulóban lévő thaiföldi elefántállományra, és ezt a szervezők úgy szándékoznak elérni, hogy termetes asszonyok közül választják ki a legszebbet. A jelentkezésnek ennek megfelelően alsó súlyhatára van, és a bírók azt értékelik, hogy a királynő-jelöltek mennyire hűen adják vissza egy elefánt szépségét. Hogy mindehhez szól-e a háttérben a legendás XL Sisters „Nagy test, nagy élvezet” című slágere, arról sajnos nincs információnk, de szerintünk úgy lenne az igazi az őrület.

Miss Óvszer

A helyszín szintén Thaiföld, a cél pedig itt is komoly: a Miss Óvszer a HIV-fertőzés veszélyére hívja fel a figyelmet, ami abban a régióban különösen komoly problémát jelent. A gálán négy ország 20 királynő-jelöltje vesz részt, akik külső adottságaik mellett – igazi szépségversenyhez méltó módon – tudásukat is megméretik a zsűri előtt. Itt azonban nem „mit tennék jobbá a világban?” típusú kiselőadást kell tartani, hanem a betegséggel kapcsolatos kérdésekre kell felelni – valamint gumióvszerből lufit fújni.

Miss Taposóakna

Ezt a versenyt Angolában rendezték, ahol a véres polgárháború során elhelyezett taposóaknák rengeteg áldozatot szedtek a nők körében is. A szépségverseny ötlete egy norvég művésztől, Morten Traaviktól származott, aki így szerette volna felhívni a figyelmet a történtekre, és egyúttal figyelmeztetni a világot arra, hogy a testi tökéletességnél vannak fontosabb dolgok is. A versenyben tíz taposóakna-áldozat vett részt, a győztes pedig egy művégtagot kapott.


A Hónaljkirálynők

Gene Winegarten író egyszer a nevadai Battle Mountaint „Amerika hónaljának” nevezte, mondván, hogy ennél unalmasabb és jellegtelenebb isten háta mögötti települést ő még soha nem látott. A helyiek ezt nemhogy nem vették a szívükre, hanem egyenesen megünnepelték – egy háromnapos hónaljfesztivállal. Ennek keretében rendezték meg a hónalj-szépségversenyt is, amelyen nemcsak a látványt díjazták, hanem azt is, hogy ki mit tud produkálni a hónaljával. Na mármost, azzal ugye két dolgot lehet: izzadni és hülye cuppogó hangokat adni. A konklúziót mindenki vonja le maga.

Miss Nővér

A név ne tévesszen meg senkit: nem kórházi ápolókról van szó, hanem apácákról. Az ötlet egy olasz pap, Antonio Rungi fejéből pattant elő, és rögtön hozzátesszük, hogy soha nem valósult meg. A szegény atya szándéka egyébként roppant nemes volt: az elképzelhető összes fórumon hangsúlyozta, hogy nem a külső, hanem a belső szépséget akarja díjazni a szociális érzékenység, a jótékonyság és egyéb hasonló kategóriák alapján. Az üzenet azonban valahogy nem ment át, mert a környékbeli papok és püspökök heves tiltakozásba kezdtek, aminek eredményeként le is lett fújva az egész rendezvény.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés