free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 furcsa szépségverseny

Borsa         Címkék: lista, púder, szépségverseny 0 hozzászólás

Egy láb- vagy fenékszépségversenyen ma már senki nem lepődik meg. Vannak azonban ezeknél jóval furább megmérettetések is a Miss Óvszertől a Hónaljkirálynő-választásig.

Hogy láb- és fenékszépségversenyeket szoktak tartani, abban már semmi meglepő nincs, sőt manapság azon sem rökönyödik meg különösebben az ember, ha a Miss Implantátum nevű produkcióról hall. Az alábbi öt szépségverseny viszont még mindezek fényében is meglehetősen furcsa, bizarr, vagy legalábbis különleges.

Miss Jumbo

A név nem áthallásos, tényleg elefántokra kell gondolni, csak épp nem a szó szoros értelmében. A bangkoki rendezvény célja az, hogy felhívja a figyelmet a kipusztulóban lévő thaiföldi elefántállományra, és ezt a szervezők úgy szándékoznak elérni, hogy termetes asszonyok közül választják ki a legszebbet. A jelentkezésnek ennek megfelelően alsó súlyhatára van, és a bírók azt értékelik, hogy a királynő-jelöltek mennyire hűen adják vissza egy elefánt szépségét. Hogy mindehhez szól-e a háttérben a legendás XL Sisters „Nagy test, nagy élvezet” című slágere, arról sajnos nincs információnk, de szerintünk úgy lenne az igazi az őrület.

Miss Óvszer

A helyszín szintén Thaiföld, a cél pedig itt is komoly: a Miss Óvszer a HIV-fertőzés veszélyére hívja fel a figyelmet, ami abban a régióban különösen komoly problémát jelent. A gálán négy ország 20 királynő-jelöltje vesz részt, akik külső adottságaik mellett – igazi szépségversenyhez méltó módon – tudásukat is megméretik a zsűri előtt. Itt azonban nem „mit tennék jobbá a világban?” típusú kiselőadást kell tartani, hanem a betegséggel kapcsolatos kérdésekre kell felelni – valamint gumióvszerből lufit fújni.

Miss Taposóakna

Ezt a versenyt Angolában rendezték, ahol a véres polgárháború során elhelyezett taposóaknák rengeteg áldozatot szedtek a nők körében is. A szépségverseny ötlete egy norvég művésztől, Morten Traaviktól származott, aki így szerette volna felhívni a figyelmet a történtekre, és egyúttal figyelmeztetni a világot arra, hogy a testi tökéletességnél vannak fontosabb dolgok is. A versenyben tíz taposóakna-áldozat vett részt, a győztes pedig egy művégtagot kapott.


A Hónaljkirálynők

Gene Winegarten író egyszer a nevadai Battle Mountaint „Amerika hónaljának” nevezte, mondván, hogy ennél unalmasabb és jellegtelenebb isten háta mögötti települést ő még soha nem látott. A helyiek ezt nemhogy nem vették a szívükre, hanem egyenesen megünnepelték – egy háromnapos hónaljfesztivállal. Ennek keretében rendezték meg a hónalj-szépségversenyt is, amelyen nemcsak a látványt díjazták, hanem azt is, hogy ki mit tud produkálni a hónaljával. Na mármost, azzal ugye két dolgot lehet: izzadni és hülye cuppogó hangokat adni. A konklúziót mindenki vonja le maga.

Miss Nővér

A név ne tévesszen meg senkit: nem kórházi ápolókról van szó, hanem apácákról. Az ötlet egy olasz pap, Antonio Rungi fejéből pattant elő, és rögtön hozzátesszük, hogy soha nem valósult meg. A szegény atya szándéka egyébként roppant nemes volt: az elképzelhető összes fórumon hangsúlyozta, hogy nem a külső, hanem a belső szépséget akarja díjazni a szociális érzékenység, a jótékonyság és egyéb hasonló kategóriák alapján. Az üzenet azonban valahogy nem ment át, mert a környékbeli papok és püspökök heves tiltakozásba kezdtek, aminek eredményeként le is lett fújva az egész rendezvény.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés