free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Gale Harold

Borsa         Címkék: címlap, galeharold, nappasija 2 hozzászólás

Ezt a szexi pasit egy homoszexuális sorozatszerep tette híressé még a harmadik évezred legelején. Bemutatjuk Gale Haroldot, egy fiút a klubból.

Gale Harold, már negyven is elmúlt, de úgy gondoljuk, hogy sok huszonéves csaj is megnyalná az ajkait, ha szembe jönne vele az utcán. Georgiában született a sorozatszínész, bár karrierje nem szappanoperákkal indult. Szigorú pünkösdista nevelést kapott, de tizenöt éves korában otthagyta az egyházat mondván, hogy "Tudtam, hogy baromság." Mielőtt színészkedni kezdett számos állása volt: építkezéseken és műszerészként is dolgozott. Egyik barátja javasolta neki a színészi szakmát, ezért Los Angelesbe költözött és drámát tanult. Színházi debütálása a Los Angeles Theatre Centerben volt, az Én és a barátom című előadásban, Nyuszi szerepét alakította.Ahonnan a legtöbben ismerjük az a Fiúk a klubból című nagy sikerű, meleg szubkultúráról szóló sorozat. Ebben a filmben Brian Kinney, reklámügynökséget vezet, ízlése minimalista, és a lakása egy álom! Brian rendkívül aktív szexuálisan, gyakran lehet a népszerű melegklub, a Babylon sötétszobájában látni. Legnagyobb félelme a következő: megöregedni és - az ő szavaival - "szaros apává" válni. Nos, ettől nem kell tartania, bár van egy gyermeke, akit két leszbikus barátnője nevel.

A filmeket - Született feleségek, CSI: New York-i helyszínelők - az utóbbi időben visszacserélte a színi előadásokra, jelenleg a Los Angelesben ismét színpadra vitt Tennessee Williams darabban játszik Gale, az Orpheus Descending című előadásokon Val Xavier szerepét alakítja nagy sikerrel.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés