free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Gale Harold

Borsa         Címkék: címlap, galeharold, nappasija 2 hozzászólás

Ezt a szexi pasit egy homoszexuális sorozatszerep tette híressé még a harmadik évezred legelején. Bemutatjuk Gale Haroldot, egy fiút a klubból.

Gale Harold, már negyven is elmúlt, de úgy gondoljuk, hogy sok huszonéves csaj is megnyalná az ajkait, ha szembe jönne vele az utcán. Georgiában született a sorozatszínész, bár karrierje nem szappanoperákkal indult. Szigorú pünkösdista nevelést kapott, de tizenöt éves korában otthagyta az egyházat mondván, hogy "Tudtam, hogy baromság." Mielőtt színészkedni kezdett számos állása volt: építkezéseken és műszerészként is dolgozott. Egyik barátja javasolta neki a színészi szakmát, ezért Los Angelesbe költözött és drámát tanult. Színházi debütálása a Los Angeles Theatre Centerben volt, az Én és a barátom című előadásban, Nyuszi szerepét alakította.Ahonnan a legtöbben ismerjük az a Fiúk a klubból című nagy sikerű, meleg szubkultúráról szóló sorozat. Ebben a filmben Brian Kinney, reklámügynökséget vezet, ízlése minimalista, és a lakása egy álom! Brian rendkívül aktív szexuálisan, gyakran lehet a népszerű melegklub, a Babylon sötétszobájában látni. Legnagyobb félelme a következő: megöregedni és - az ő szavaival - "szaros apává" válni. Nos, ettől nem kell tartania, bár van egy gyermeke, akit két leszbikus barátnője nevel.

A filmeket - Született feleségek, CSI: New York-i helyszínelők - az utóbbi időben visszacserélte a színi előadásokra, jelenleg a Los Angelesben ismét színpadra vitt Tennessee Williams darabban játszik Gale, az Orpheus Descending című előadásokon Val Xavier szerepét alakítja nagy sikerrel.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés