free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Galliano elsírta magát

Borsa         Címkék: charlizetheron, divattervező, johngalliano, kirakat, marioncotillard 0 hozzászólás

John Galliano saját bevallása szerint szívesen dolgozik együtt hírességekkel. Egy interjújában elárulta azt is, hogy kik voltak rá a legnagyobb hatással.

"Szeretek színésznőkkel dolgozni. Szeretem azt, ahogyan kezelik  kreatív folyamatot. Kicsit olyan, mint egy ötletbörze. Charlize-zel (Charlize Theron - a szerk.) dolgozni átütő élmény volt. Úgy értem, végül is ő irányította az egészet, és igaza volt, tudta mit csinál. Egészen pontosan emlékezett arra, hogyan ült, hol volt a feneke, hogy álltak a körmei. Mesés volt." - mesélte Galliano  a WWD magazinnak adott interjújában.
A tervező ugyanitt elmondta azt is, mennyire emlékezetes volt számára a  Gray Lady című kisfilm nemrégiben zajlott forgatása. A különös hangulatú filmecskében Marion Cotillard egy revütáncosnőt alakít, aki elcsábítja a Sir Ian McKellen által megformált, idősödő, kerekesszékes urat. A férfinek végül a fiatal nő már-már természetfeletti vonzereje ad erőt ahhoz, hogy újra lábra álljon. "Sírtam, amikor felállt. Mindannyian sírtunk" - mondta Galliano.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés