free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gaultier és Bruni egy célért kampányol

Borsa         Címkék: aids, carlabruni, gaultier, hiv, púder 0 hozzászólás

Jean Paul Gaultier egy exkluzív limitált példányszámú felsőt tervezett, amit Carla Bruni-Sarkozy, a Globális Alap a Born HIV Free (Szüless HIV-mentesen) kampányában visel.

Carla Bruni-Sarkozy, a jótékonysági alap nagykövete elmondta, hogy „Jean Paul Gaultier alkotása segít abban, hogy minél több embert elérjünk a Born HIV Free kampány üzenetével, hisz nem születhetnek gyerekek HIV fertőzötten, mikor léteznek eszközök a betegség megelőzésére. Azt reméljünk, hogy az emberek viselik ezt a pólót, és ezzel a gesztussal kifejezik azt, hogy támogatják a kampányt, valamint bátorítják a Föld országait, hogy folytassák a Globális alap támogatását“ - tette hozzá a modell és énekesnő, jelenleg First Ladyként funkcionáló Bruni.A trikó fehér-kék tengerész mintás, és Jean Paul Gaultier kézírása hirdeti a mottót, mely szerint a remény gyorsabban terjed, mint az AIDS: Hope spreads faster than AIDS. „A tengerész minta a szabadságot jelképezi, a szív az élet központja, és a reményé“ – nyilatkozta Gaultier. A szív formája, a klasszikus kikötői tetoválásos stílusát idézi, amely a reményről szóló felirattal az egészséget jelképezik. Ez az újragondolt tengerész trikó a kampány célját fogja át és testesíti meg. A felsőkhöz mi is hozzájuthatunk, megrendelhető húsz euróért, vagy a francia Elle magazin megvásárlásával, ugyanis abba ajándékként helyezik el a felsőt.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés