free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: George Clooney

Borsa         Címkék: , címlap, georgeclooney, nappasija 2 hozzászólás

Annyira magától értetődően jó pasi, hogy majdnem kihagytuk a sorozatból. Egy tegnapi filmnek és persze a kisugárzásának köszönheti, hogy itt van: George Clooney.

George Clooneyval kapcsolatban mindenki azon morfondírozik, vajon feleségül veszi-e végre aktuális barátnőjét, Elisabetta Canalist, akiről rettentő sok pletyka kering, miszerint drogo orgiákon vett korábban rész. Mióta köztudottá váltak a barátnő korábbi viselt dolgai a Clooney szülők - ahol a papának politikai törekvései sem titkoltak - nem támogatják az esküvőt. Emellett azért nem árt tudni a sármos férfiről - akinek egyre jobbat tesz az idő múlása -, hogy már évek óta részt vesz Afrikába irányuló humanitárius missziókban. 2006 áprilisában édesapjával, az újságíró Nick Clooney-val öt napra a nyugat-szudáni Darfúrba utazott, hogy személyesen tájékozódjon az ottani humanitárius krízisről. Tapasztalatairól szeptemberben szenvedélyes beszédben számolt be az ENSZ Biztonsági Tanácsának. Ebben a tanács tagjait emlékeztette, hogy évek óta népirtás zajlik "az Önök szeme előtt", és az ő felelősségük lesz, ha nem sikerül véget vetni a katasztrófának.2008 januárjában Ban Ki-mun ENSZ főtitkár arra kérte fel az Oscar-díjas hollywoodi filmsztárt, hogy segítse a világszervezet nemzetközi békemisszióit. A békenagyköveteket a művészetek, a kultúra, a tudományok és a sport kiválóságai közül választják ki azért, hogy világszerte támogatókat szerezzenek az ENSZ-nek.

A pimaszul jóképű férfi nem maradhatott ki a felsorolásból és erre egy tegnapi film, az Ocean's Thirteen emlékezetette jelen sorok íróját. Clooney egyik legnagyobb sikerét az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi című filmjével érte el, amely egy 1959-es mozi remake-je parádés szereposztással. Steven Soderbergh rendező az első szerepet George-nak osztotta ki, s aztán összegyűjtötte a sztárcsapatot – Brad Pitt, Andy Garcia, Matt Damon és Julia Roberts. Mindenki a megszokott gázsijának töredékéért vállalta el a szerepet. Ettől függetlenül mi leginkább az Egek ura című filmben nyújtott alakításért szeretjük. Aki nem látta, pótolja.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés