free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: George Clooney

Borsa         Címkék: , címlap, georgeclooney, nappasija 2 hozzászólás

Annyira magától értetődően jó pasi, hogy majdnem kihagytuk a sorozatból. Egy tegnapi filmnek és persze a kisugárzásának köszönheti, hogy itt van: George Clooney.

George Clooneyval kapcsolatban mindenki azon morfondírozik, vajon feleségül veszi-e végre aktuális barátnőjét, Elisabetta Canalist, akiről rettentő sok pletyka kering, miszerint drogo orgiákon vett korábban rész. Mióta köztudottá váltak a barátnő korábbi viselt dolgai a Clooney szülők - ahol a papának politikai törekvései sem titkoltak - nem támogatják az esküvőt. Emellett azért nem árt tudni a sármos férfiről - akinek egyre jobbat tesz az idő múlása -, hogy már évek óta részt vesz Afrikába irányuló humanitárius missziókban. 2006 áprilisában édesapjával, az újságíró Nick Clooney-val öt napra a nyugat-szudáni Darfúrba utazott, hogy személyesen tájékozódjon az ottani humanitárius krízisről. Tapasztalatairól szeptemberben szenvedélyes beszédben számolt be az ENSZ Biztonsági Tanácsának. Ebben a tanács tagjait emlékeztette, hogy évek óta népirtás zajlik "az Önök szeme előtt", és az ő felelősségük lesz, ha nem sikerül véget vetni a katasztrófának.2008 januárjában Ban Ki-mun ENSZ főtitkár arra kérte fel az Oscar-díjas hollywoodi filmsztárt, hogy segítse a világszervezet nemzetközi békemisszióit. A békenagyköveteket a művészetek, a kultúra, a tudományok és a sport kiválóságai közül választják ki azért, hogy világszerte támogatókat szerezzenek az ENSZ-nek.

A pimaszul jóképű férfi nem maradhatott ki a felsorolásból és erre egy tegnapi film, az Ocean's Thirteen emlékezetette jelen sorok íróját. Clooney egyik legnagyobb sikerét az Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi című filmjével érte el, amely egy 1959-es mozi remake-je parádés szereposztással. Steven Soderbergh rendező az első szerepet George-nak osztotta ki, s aztán összegyűjtötte a sztárcsapatot – Brad Pitt, Andy Garcia, Matt Damon és Julia Roberts. Mindenki a megszokott gázsijának töredékéért vállalta el a szerepet. Ettől függetlenül mi leginkább az Egek ura című filmben nyújtott alakításért szeretjük. Aki nem látta, pótolja.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés