free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Gerald Butler

Borsa         Címkék: celeb, férfi, geraldbutler, nappasija 5 hozzászólás

A mai nap pasija egy olyan férfi, akin nem fog az idő, pontosabban: az idő múlásával csak egyre jobban néz ki. A nap pasija, a sármos Gerald Butler. Imádjuk.

Gerard James Butler 1969-ben született a skóciai Glasgow-ban, egy ír származású család legkisebbikeként. Itt szerzett jogi diplomát is és ha nem látja Irvine Welsh Trainspotting című regényének színpadi változatát, akkor marad annál a jogi cégnél, ahol diplomája után dolgozott. Mindez azonban nem így lett, mert megnézte a darabot és úgy döntött: ő bizony színész lesz - ez persze a hivatalos verziója annak, hogyan indult is el a színészi pályáján, alább elolvashatjátok, ő maga hogyan nyilatkozik erről.

El is ment Londonba, ahol vízmelegítőket árult, de végül mellé szegődött a szerencse: találkozott Steven Berkoff színész-rendezővel és ez a találkozás megpecsételte életét - valóban elindult a kezdő színészek rögöt útján. Válogatások, kisebb nagyobb szerepek - a Trainspotting-ban eljátszhatta a heroinfüggő Rentont – jöttek, és bár játszott A holnap markában című James Bond moziban is, nevét igazán ismertté a Joel Schumacher rendezésében filmre vitt Andrew Lloyd Webber-musical, Az Operaház Fantomja tette. 2007-ben egyebek mellett a Frank Miller képregényéből készült 300 című hollywoodi szuperprodukcióban volt látható a spártai király, Leonidasz szerepében. Kemény, határozott, férfias pasi, aki jó pár A listás színésznővel járt már együtt.Saját bevallása szerint rengeteget változott az utóbbi időben, szerinte egyetemista korában sokkal durvább volt: "meglógtam az ügyvédi gyakorlataim alól, buliztam, utazgattam, és rengeteget piáltam. Aztán lekapcsoltak ittas vezetésért, és kirúgtak a jogi karról is. Azt szoktam mondani, hogy az alkoholnak köszönhetem a karrieremet. Mert ha nem vágnak ki miatta a suliból, nem megyek el az Edinburgh-i Fesztiválra, és nem határozom el, hogy színész leszek" - mesélte egy friss interjúban. Magánéletéről nem szívesen nyilatkozik - de nekünk nem is hiányzik, a lényeg, hogy nézhetjük a férfit, aki az idő múlásával csak egyre jobban néz ki.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés