free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gisele Bundchen biokozmetikumokat árul

Borsa         Címkék: biokozmetikum, giselebundchen, környezetvédelem, krém, modell 0 hozzászólás

Gisele Bundchen egyszerre szupermodell, dizájner, környezetvédő, anya és üzletasszony. Nemrég saját biokozmetikum-kollekciót dobott piacra.

Gisele Bundchen a világ legjobban kereső szupermodelljei közé tartozik, ez azonban nem tartja vissza attól, hogy időnként szert tegyen egy kis mellékkeresetre. Ipanema nevű szandálkollekciója után most a kozmetikai iparban is szerencsét próbál.

A modell olyan termékeket akart létrehozni, amelyek a lehető legkevésbé károsítják a környezetet. A Sejaa Pure Skincare nevű termékek állítólag kizárólag környezetbarát összetevőkből állnak, és még a csomagolás is újrahasznosított papírból készül. A kozmetikumok elnevezése a portugál "se ja" (lenni) szóból ered, forgalomba hozatalukat több éves kutatómunka és kísérletezés előzte meg.

A kínálatban egyelőre egy nappali és egy éjszakai krém, valamint egy hetente egyszer használatos méregtelenítő maszk szerepel. A krémek, amelyekből a kéthavi adag 70 dollárba kerül, többek között aloe verát, kakaóvajat, jojobát és argánolajat tartalmaznak. A márka honlapján a termékek valamennyi összetevőjét megtaláljuk, és el is magyarázzák, hogy pontosan mit jelentenek az egyes vegyületek elnevezései, és milyen növényekből nyerték ki azokat.

http://sejaa.com
Gisele Bundchen

Gisele Bundchen több mint 500 magazin címlapjára került fel, és a modellkarrierje mellett humanitárius és környezetvédelemmel kapcsolatos tevékenységet is végez, 2009 szeptembere óta az ENSZ Környezetvédelmi Programjának jóléti nagykövete. A modell decemberben adott életet kisfiának, és nem sokkal a szülés után már a brazil Coccli márka kampányfotóin szerepelt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés