free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Teremts egyensúlyt!

Borsa         Címkék: gödör, kerekasztal, kultúrtripp, soma 0 hozzászólás

Nem kell nagyon ecsetelnünk, hogy a férfi és női energiák igencsak kibillentek a helyükről. Egyensúlyteremtés június 2-án Somával és másokkal a Gödörben!

Hatalmas változások korát éljük, amelyek eredete hosszú időre nyúlik vissza, és mára a férfi és női energiák egyensúlyának teljes félrebillenéséhez vezetett. A hagyományos női és férfi szerepek ideje lejárt, a férfiak elbizonytalanodtak, a nők viszont helyet követelnek maguknak az élet minden területén. Egy új egyensúly megteremtése előtt állunk, amihez ki kell lépnünk megszokott szerepeinkből.

Lépjünk ki MOST! Kerekasztal beszélgetés: egyensúlyteremtés és "kötélhúzás" Soma Mamagésával, Novodomszky Évával, Péterfy Borival, Varga Líviusszal és Nánási Pállal június 2-án, 18 órától a Gödörben!„A tudásra, önmegvalósításra, szabadságra, minőségi szexre kiéhezett nők most enni kérnek. És ez szembemegy mindazzal a megszokott képpel, amit eddig a nőhöz társítottak. A nő eddig szelíd volt, most vad lett, időnként követelőző is. A férfi határozott és irányító volt, most megingott, elbizonytalanodott saját férfiúi erejében. (…) Eddig a férfit tartották a teremtés koronájának, mára kiderült, hogy együtt vagyunk azok.” Várunk szeretettel és remek interjú alanyokkal benneteket! És persze nagy öröm lenne, ha meg tudnátok osztani a nagyérdeművel!
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés