free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 idei trend a Golden Globe-ról

Borsa         Címkék: divat, goldenglobe, lista, sztárok, trend 9 hozzászólás

A bemutatott tavaszi kollekciókból képet kaphattunk az idei trendekről. Most a sztárok választását néztük meg, ki milyen vonal mellett döntött a Golden Globe-on.

Az év első díjátadóján, a Golden Globe-on, és az utána következő bulin mindenki képet kaphatott a legújabb trendekről, amiket persze nem a sztárok diktálnak, de nagyban meghatározzák, hogy milyen stílusok és elemek kerülnek a "földi halandók", azaz a mi ruhatárunkba. A most bemutatott öt divatelem, illetve stílus biztos befutó a 2010-es évben.


http://justjared.buzznet.comEgyszerű, de nagyszerű

Kate Hudson-nál megszokhattuk, hogy valamilyen egyszerű, mégis rafinált ruhát választ a reprezentatív eseményekre. Nos, idén mi is beszerezhetünk néhány ilyen "egyszerű, de nagyszerű" ruhadarabot, hiszen a szabások terén ez a vonal fog uralkodni. Ha pedig elegáns rendezvényre megyünk, válasszuk a fehér színt, ahogyan azt a sztárok is teszik. Ezt a tört fehér Marchesa ruhát mindenki szívesen látná gardróbjában, természetesen a hozzá illő platformcipővel.
www.ilovecelebrities.euLátványos méretű vállak

A rövid életű Rúzs és New York című sorozatban láthatott Kim Raver kevésbé elegáns ruhát választott, ugyanakkor jóval merészebb divatelemet ragadott ki az idei trendekből: a látványos méretű vállakat. A szürke csőruhát a hatalmas puffos ujj teszi extrémmé, amely széles vállakat ad a színésznőnek. A válltömések révén már beszéltünk a vállhangsúly előnyéről, de itt is elismételjük, hogy a szélesebb váll optikailag vékonyítja a derekat. A szürke pedig marad a színpalettán, igaz, sokkal fémesebb és lágyabb anyagokon, mint amelyeket a télen megszokhattunk.


http://justjared.buzznet.com Miniruha

A miniruhákról már mi is ejtettünk pár szót, és úgy látszik egy ideig még nem tudunk elmenni mellettük. A fiatal színésznő, Vanessa Hudgens ruhája a legjobb bizonyíték, hogy minden eseményen megállja a helyét, még a nagyestélyik között is. A halvány ezüstös ruha húzott, tulipán aljával fiatalos stílusú, amire még a mell alatti húzás is ráerősít. A mellrésznél található gyöngyberakás mutatja, hogy a 2010-es év egyik kedvenc ékszere a gyöngy lesz. Az elől nyitott platformcipő kötelező darab lesz idén, minden színben és anyagban.


http://justjared.buzznet.com Földöntúli szépség

A Gyűrűk Ura óta minden lány szépséges tünde szeretne lenni, amit ebben az évben meg is tehetnek. A Jennifer Garner által viselt Atelier Versace ruha is a földöntúli szépséget sugárzó stílusirányba tartozik, melynek jellemzője a testszínű, vagy ezüstösen csillogó anyagok és a lágy, nőies vonalak. Jennifert elnézve elhisszük, hogy ő is Középföldéről származik, a szinte áttetsző anyag érdekes vonalai ráadásul szépen formázzák is alakját.

http://justjared.buzznet.comKlasszikus

Kate Winslet egy az egyben divatba jött/jön az idei esztendőben, hiszen egyre több forrásból hallhatjuk, hogy a teltkarcsú, molett szépségideálnak nagyobb teret engednek a médiumok. Kate ruhája a klasszikus szépséget képviseli, ami soha nem megy ki a divatból, nem csak egyszer hordható darab. Az Yves Saint Laurent által tervezett ruhán végigfutó féloldalas vállpánt nagyon ravasz megoldás, ugyanis amellett, hogy díszít, finoman formálja is az alakot. 


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés