free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 idei trend a Golden Globe-ról

Borsa         Címkék: divat, goldenglobe, lista, sztárok, trend 9 hozzászólás

A bemutatott tavaszi kollekciókból képet kaphattunk az idei trendekről. Most a sztárok választását néztük meg, ki milyen vonal mellett döntött a Golden Globe-on.

Az év első díjátadóján, a Golden Globe-on, és az utána következő bulin mindenki képet kaphatott a legújabb trendekről, amiket persze nem a sztárok diktálnak, de nagyban meghatározzák, hogy milyen stílusok és elemek kerülnek a "földi halandók", azaz a mi ruhatárunkba. A most bemutatott öt divatelem, illetve stílus biztos befutó a 2010-es évben.


http://justjared.buzznet.comEgyszerű, de nagyszerű

Kate Hudson-nál megszokhattuk, hogy valamilyen egyszerű, mégis rafinált ruhát választ a reprezentatív eseményekre. Nos, idén mi is beszerezhetünk néhány ilyen "egyszerű, de nagyszerű" ruhadarabot, hiszen a szabások terén ez a vonal fog uralkodni. Ha pedig elegáns rendezvényre megyünk, válasszuk a fehér színt, ahogyan azt a sztárok is teszik. Ezt a tört fehér Marchesa ruhát mindenki szívesen látná gardróbjában, természetesen a hozzá illő platformcipővel.
www.ilovecelebrities.euLátványos méretű vállak

A rövid életű Rúzs és New York című sorozatban láthatott Kim Raver kevésbé elegáns ruhát választott, ugyanakkor jóval merészebb divatelemet ragadott ki az idei trendekből: a látványos méretű vállakat. A szürke csőruhát a hatalmas puffos ujj teszi extrémmé, amely széles vállakat ad a színésznőnek. A válltömések révén már beszéltünk a vállhangsúly előnyéről, de itt is elismételjük, hogy a szélesebb váll optikailag vékonyítja a derekat. A szürke pedig marad a színpalettán, igaz, sokkal fémesebb és lágyabb anyagokon, mint amelyeket a télen megszokhattunk.


http://justjared.buzznet.com Miniruha

A miniruhákról már mi is ejtettünk pár szót, és úgy látszik egy ideig még nem tudunk elmenni mellettük. A fiatal színésznő, Vanessa Hudgens ruhája a legjobb bizonyíték, hogy minden eseményen megállja a helyét, még a nagyestélyik között is. A halvány ezüstös ruha húzott, tulipán aljával fiatalos stílusú, amire még a mell alatti húzás is ráerősít. A mellrésznél található gyöngyberakás mutatja, hogy a 2010-es év egyik kedvenc ékszere a gyöngy lesz. Az elől nyitott platformcipő kötelező darab lesz idén, minden színben és anyagban.


http://justjared.buzznet.com Földöntúli szépség

A Gyűrűk Ura óta minden lány szépséges tünde szeretne lenni, amit ebben az évben meg is tehetnek. A Jennifer Garner által viselt Atelier Versace ruha is a földöntúli szépséget sugárzó stílusirányba tartozik, melynek jellemzője a testszínű, vagy ezüstösen csillogó anyagok és a lágy, nőies vonalak. Jennifert elnézve elhisszük, hogy ő is Középföldéről származik, a szinte áttetsző anyag érdekes vonalai ráadásul szépen formázzák is alakját.

http://justjared.buzznet.comKlasszikus

Kate Winslet egy az egyben divatba jött/jön az idei esztendőben, hiszen egyre több forrásból hallhatjuk, hogy a teltkarcsú, molett szépségideálnak nagyobb teret engednek a médiumok. Kate ruhája a klasszikus szépséget képviseli, ami soha nem megy ki a divatból, nem csak egyszer hordható darab. Az Yves Saint Laurent által tervezett ruhán végigfutó féloldalas vállpánt nagyon ravasz megoldás, ugyanis amellett, hogy díszít, finoman formálja is az alakot. 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés