free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Megcsinált sztárok és rút kiskacsák az idei Golden Globe-on

Kádas Andi         Címkék: 2011, divat, goldenglobe, kirakat 6 hozzászólás

A Golden Globe minden évben fényes sikerek és csúfos bukások színhelye, és most nem a filmekről beszélünk. Lássuk, ki miben jelent meg az idei eseményen.

Idén 68. alkalommal rendezték meg az Oscar után a második legnagyobbnak tartott hollywoodi díjátadót, a Golden Globe-ot, ami mindig is nagy divatcsaták színhelye volt. Hogy miben mutatkoznak a sztárok, az ugyanúgy befolyásolja ázsiójukat, mint a filmek vagy sorozatok, amikben játszanak. Mi most nem arra voltunk kíváncsiak, ki miben szerepelt, hanem ki mit viselt, és hogyan tette mindezt. Gyönyörű(en megcsinált) sztárok és "rút kiskacsák" következnek.

A felvonuló sztárok idén meglepően bátrak és kreatívak voltak, érdekes színek és érdekes sziluettek lepték el a hollywoodi The Beverly Hilton Hotel vörös szőnyegét. Két trend emelkedett ki a többi közül: a natúr színekkel játszó, romantikus és a régi hollywoodi glamúrt idéző stílus.


Emma Stone, Jennifer Lopez, Natalie Portman

Emma Stone barackszín Calvin Klein estélyiben a márkára jellemző minimalizmust hozta, a megjelenése friss, játékos és fiatalos, ami tökéletesen passzol a 22 éves színésznő egyéniségéhez. Jennifer Lopez is a visszafogottságra szavazott idén, ami be is vált, Zuhair Murad egyszerű szabású ruháját csillogó ékszerekkel dobta fel. Natalie Portman, a várandós Golden Globe-győztes csak úgy sugárzott rózsaszín Viktor&Rolf estélyijében, melyet a vörös rózsával harmonizáló színű kistáskával egészített ki.


Eva Longoria, Anne Hathaway, Olivia Wilde

A glamúros vonal képviselői közül kiemelkedett Eva Longoria Zac Posen tervezte estélyijében, mely kiemelte nőies alakját és fel sem tűnt benne, hogy a színésznő mindössze 156 cm magas. Anne Hathaway is nőies és szexis oldalát mutatta Armani Privé ruhájában, melyet Swarowski kristályok százai díszítettek. Hasonlóan ragyogó látványt nyújtott Olivia Wilde is Marchesa estélyijében, aki csillogó tüllruháját merész, aranyszínű Christian Louboutin bokacsizmával párosította.


Tilda Swintn, Heidi Klum és férje, Seal, Helena Bonham Carter

A korábbi évek tapasztalata alapján arra lehetett számítani, hogy kevés igazán jó, sok átlagos, és sok rosszul felöltöztetett sztárt láthatunk majd megjelenni, ezzel szemben viszonylag kevesen lőttek mellé, de ők aztán nagyon. Tilda Swintontól megszokhattuk a furcsa öltözeteket, de a Jil Sander kreáció amiben megjelent egyszerűen semmilyen volt, nem értettük a fehér ing és a furcsán redőzött sárga szoknya kombinációját. Heidi Klum és férje Seal valószínűleg egy karibi partira öltöztek fel és útközben betévedtek a díjátadóra, bár legalább a mellényúlást is együtt követték el. Az est legbizarrabb öltözete címet (már sokadszorra) Helena Bonham Carter nyerte el Vivienne Westwood ruhájában, boszorkányos frizurával és eltérő cipőkkel, viszont ő olyannyira rosszul öltözik fel minden hasonló eseményre, hogy egyértelmű, hogy direkt csinálja, így most sem okozott tehát csalódást.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés