free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hátsó gondolatok egyenesen a férfiagyból

Borsa         Címkék: férfi, férfiagy, hímtag, párkapcsolat 8 hozzászólás

Egy dolog, hogy mit mond a száj, és egy másik, hogy mi jár a fejben. HT2 most fordít – azaz arról ír, hogy mire gondol a férfi, ha vélhetően hazudik.

Nagyon jó lenne néha a másik fejébe látni, különösen olyankor, amikor valószínű, hogy nem azt mondja, amit gondol. Hát tessék: az alábbiakban egy kis kitárulkozást tartok, vagyis elmondom, hogy bizonyos, tipikusan férfiszájba való mondatok mögött milyen hátsó gondolatok húzódhatnak meg. Gyakorlati hasznot persze ne tessenek remélni az összeállítástól, mert a tanulságokat meghagyom a női magazinoknak, és inkább a dolog komikus oldalára koncentrálok – másra úgyse nagyon érdemes.

„Nincs kedvem sörözni menni, nézzünk meg egy filmet.”
A hátsó gondolat: „A film után dugni szeretnék, de az sem baj, ha már közben elkezdjük. Vagy előtte.”Azt nyilván senki nem gondolhatja komolyan, hogy egy férfinek nincs kedve sörözni menni egy hülye film miatt, legyen az akár a Kelly hősei vagy A halál 50 órája – ennél azért nyomósabb érvekre van szükség. Viszont lehet a dolog jó oldalát nézni: igaz, hogy megint csak arra gondol a pasi, de legalább sikerült fölékerekedni a sörnek a fontossági listán. Ez akár egy bókkal is felér, főleg ha számításba vesszük a férfiak általános bók-képtelenségét.

„Nem baj, hogy nem főztél.”
A hátsó gondolat: „A gyrostál legalább mindig ugyanolyan.”

Senki sem mondhatja, hogy nem vagyunk képesek bármiben meglátni a pozitívumot. Persze azt azért hozzá kell tenni, hogy a magunkban elmormolt mondatba nem kevés és nem kicsit keserű irónia vegyül, vagy ha úgy tetszik, van egy olyan mellékzöngéje is, hogy „Ma is konzervvért iszunk, Pedro, amigo mio.” Mindazonáltal az igazságtartalma vitathatatlan: a gyros tényleg kicsit íztelen, kicsit unalmas, de legalább a miénk, és mindig ugyanazt az arcát mutatja. Szemben a házikoszttal.

„Szívesen elmegyek veled ruhákat nézegetni.”
A hátsó gondolat: „Szívesen elmegyek veled ruhákat nézegető nőket nézegetni.”

Ennek a hazugságnak egy nő sem ülhet fel, hiszen közismert, hogy a férfiak 99 százaléka utál ruhákat nézegetni, viszont imád nőket bámulni. Én személy szerint amúgy szeretem lemeózni, hogy mit fog hordani a csajom, sőt beleugatni is szeretek, hogy mit hordjon, úgyhogy az 1 százalékhoz tartozom, de ha ruhanézegetésről van szó, magam is számolok vele, hogy egy csomó csaj közé készülünk éppen.

„Szívesen elmegyek egyedül bevásárolni.”
A hátsó gondolat: „Legalább hamar végzek.”

Bizony, az áldozathozatalnak is megvan a maga haszna. Ettől függetlenül aligha lehet kötözködni vele, hogy hátsó szándék és ki nem mondott gondolatok tapadnak a kijelentéshez és az azt követő cselekedethez, mert az eredmény ugyanaz: nem kell bevásárolni menni, elintézi az egészet a pasi. Innentől pedig mindegy, hogy valójában miért önkénteskedik.

„Nem vagy kövér.”
A hátsó gondolat: a) „Kövér vagy.” b) „Van rajtad pár pluszkiló, de nekem tetszik.” c) „Hagyjál már békén.” d) „Vízszintes 14, 19. századi ír költő-író, 10 betű.” e) Bármi más. f) Nincs hátsó gondolat.Nem a válasszal, hanem az azt megelőző kérdéssel van a gond: teljesen értelmetlen. Ha egy nő azt kérdezi, hogy kövér-e, akkor annak érzi magát. Ugyanakkor természetesen szeretné, ha ez nem így lenne, tehát nincs jó válasz. Így pedig marad igazságtartalmától függetlenül minden esetben a legkevésbé rossz verzió, és a reménykedés, hogy ennyivel sikerül is lezárni a témát. Persze általában nem sikerül. Pedig az a vicc, hogy néha nem is hazugság az állítás.

„Csak egy pohárral ittam.”
A hátsó gondolat: „Miért vagy te még ébren?” (Rosszabb esetben: „Te meg ki a franc vagy?”)

Az eggyel fentebbihez hasonlóan ez is egy immunválasz, és nem is kell toxikológusnak lenni hozzá, hogy erre rájöjjön az ember. Hogy akkor mégis miért mondogatunk ilyen ócska, átlátszó hazugságot? Na, azt mi is szeretnénk tudni. Mindenesetre a szégyenérzet mindig ott dolgozik benne, úgyhogy a lehetőségekhez mérten fogadjátok szeretettel.

„Egyáltalán nem tetszik az a nő.”
A hátsó gondolat: „Tetszik.”

Kár is rákérdezni. Ha egy nő kiszagolja, hogy egy pasinak felkeltette az érdeklődését egy másik nő, akkor általában jól szimatol. A kérdés inkább az, hogy ez a vonzalom mennyire tartós: futó érzés vagy komoly érdeklődés. Erre persze pláne nem fog őszinte választ adni a férfi – de nincs is rá szükség, mert egy nő úgyis ki tudja találni ezt is magától.

„Szeretlek.”
A hátsó gondolat: Bármi vagy semmi.

De tényleg. Lehet az, hogy nem szeretlek. Vagy az, hogy szeretlek. Vagy az, hogy szeretlek, de most hagyj békén. Vagy az, hogy tényleg nem vagy kövér. Vagy az, hogy tetszik az a másik nő. Vagy az, hogy függőleges 3, adó-vevő eszköz alkatrésze, hét betű. Egy mentség van minderre: ez a szó egy nőnél ugyanígy jelenthet bármit. És ezt még mi, férfiak is nagyon jól tudjuk, pedig amúgy gondolatolvasásban sokkal rosszabbak vagyunk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés