free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Öngyilkosságot követett el a tévés szakács

Borsa         Címkék: gordonramsay, íz-i, szakács 10 hozzászólás

Gordon Ramsay egyik tévés szakácsa, a 39 éves Joseph Cerniglia a Hudson folyóba vetette magát. A beszólogatós séf visszafogottan nyilatkozott a hírrel kapcsolatban.

New Yorkot New Jerseytől elválasztó Hudson folyóba ölte magát Gordon Ramsay egyik tévés szakácsa, akinek a mesterszakács régebben azt mondta, hogy étterme a Hudsonban fog elsüllyedni. A 39 éves Joseph Cerniglia a George Washington hídról vetette magát a folyó vizébe. Három gyereket hagyott hátra. A férfi már a cseppet sem baráti hangvételű ítéletmondó műsorából megismert második séf, aki öngyilkos lett - olvasható a www.telegraph.co.uk oldalán.

www.premiumhollywood.com
Gordon Ramsay munka közben

Cerniglia a 2007-es műsor idején komoly gondokkal küzdött, részben a New Jersey állambeli Fairlawnban működő étterme, a Campania miatt 80 ezer dolláros adósságot halmozott fel. Az adásban Gordon Ramsay keményen bírálta a szakácsot, mert az étel szerinte nem volt elég jó, az adagokat túl nagyoknak, a személyzetet pedig éretlennek tartotta. "Még egy rohadt bruschettát sem tudsz megsütni" - vágta a goromba modoráról ismert brit sztárséf a New Jersey-i szakács fejéhez. Noha a férfiért édesanyja és felesége is aggódott, az étterem mégis talpon maradt, mi több, a helyiek szerint az utóbbi időben szép forgalmat bonyolított.

A halálesetről nyilatkozva Ramsay azt mondta, szerencsésnek tartja magát, hogy megismerhette az étteremtulajdonost. "Joe rendkívüli séf volt, együtt érzünk a családdal, a barátokkal és a személyzettel" - fogalmazott. Ugyanakkor nem válaszolt arra a kérdésre, hogy az általa 2007-ben mondottaknak közük lehet-e Cerniglia halálához.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés