free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Grace Kelly többször is felvette ugyanazt

Borsa         Címkék: divat, gracekelly, ruha, színésznő, sztár 0 hozzászólás

Ellentétben a mai sztárokkal, Grace Kelly többször is felvette ugyanazt a ruhát nyilvános eseményeken. Annak idején ez senkit nem zavart.

Az soha nem derül ki, hogy mi lesz annak a rengeteg méregdrága estélyinek a sorsa, amit a színésznők a vörös szőnyegen viselnek. A gardrób mélyére süllyesztik, elajándékozzák, elárverezik, a kevésbé gazdagok pedig visszajuttatják őket a dizájnereknek, de az manapság az újrahasznosítási láz közepette sem merült fel szinte egyikükben sem, hogy esetleg még egyszer felvegyék őket. Pedig annak idején Grace Kelly is bevállalta, hogy hercegnő létére többször is megjelent ugyanabban a ruhában a nyilvános eseményeken.

Rainier herceggel, leendő férjével 1955-ben randevúzott először a Cannes-i Filmfesztivál ideje alatt. A nagy találkozás előtt néhány órával azonban megtörtént a divatkatasztrófa, a szobalány véletlenül kiégette a vasalóval az előre elkészített ruhát, így a színésznőnek nem maradt más, csak az improvizáció. Az egyetlen olyan ruhát választotta a gardróbjából, amit nem kellett vasalni, a haját pedig, aminek elkészítésére szintén nem maradt idő, egy fejdísszel simította hátra. A lapok később "Dior-ihlette" kreációnak nevezték az egyszerű virágos ruhát, amit a színésznő egy korábbi modellmunkáért kapott cserébe egy magazintól.

http://a7.idata.over-blog.com
Grace Kelly

A stílusikon találékonyságáról a londoni Grace Kelly: Style Icon (A stílusikon) című kiállítás is tanúskodik. Grace Kelly többször viselte az Oleg Cassini által tervezett rózsaszín selyemruháját, egy másik kreációban egy éven belül kétszer is megjelent, először egy film premierjén, később pedig akkor, amikor megkapta az Oscar-díjat a Vidéki lányban nyújtott alakításáért. Givenchy és Dior ruháit ugyanígy több alkalommal is kihasználta, már hercegnőként is. Ha neki belefért, talán a nála kevésbé stílusos sztárok is követhetnék a példáját.
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés