free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Így válassz gumicsizmát magadnak!

Borsa         Címkék: divat, gumicsizma, kirakat 2 hozzászólás

Divat gumicsizmát viselni, de égiek is úgy akarják a következő napokban, hogy ezt tegyük. Ha még nincs csizmát, segítünk kiválasztani a megfelelőt.

Jön az esős idő, a folyamatos ázást nem mindegyik cipő bírja. Nem mondtunk ezzel újdonságot, hiszen a gumicsizmákkal már korábban is  foglalkoztunk, akkor megmutattuk, hogy, a különböző típusú gumicsizmákat hogyan viseld. Láthattad, hogy a gumicsizmához nem csak bő nadrágot és sport kiegészítőket lehet viselni. Most arról lesz szó röviden, hogyan válaszd ki a megfelelő gumicsizmát magadnak.

Mivel a bevásárlóközpontokban a tavalyi évtől eltérő módon a mintás, virágos gumicsizmák is megjelentek, nem árt tisztába tenni, hogy az egyszínű vagy a mintás csizma lesz az, amit leginkább ki tudsz majd használni az esős napokon. Amennyiben több a mintás cuccod, jobban jársz, ha egyszínű darabban gondolkozol, de ha leginkább szürke és fekete ruhák jellemzik öltözékedet, nyugodtan feldobhatod egy számodra megfelelő stílusú, színes/mintás gumicsizmával.

Mivel igen extrém gumicsizmákba is belefutottunk, szerencsés még a vásárlás előtt eldönteni, hogy a fűzős szárú, magas sarkú vagy egyéb furcsa, gumicsizmához nem biztos, hogy illő megoldás illik-e hozzánk, tudnánk-e viselni.Ha az első két feladattal megvagyunk, a megfelelő gumicsizma kiválasztásakor figyeljünk arra, hogy mindig a lábméretünknek megfelelő méretűt vegyünk, ugyanis hihetetlenül töri az ember lábát, ha kisebbet választunk. Ha a méretünkhöz képest nagyobbat viselünk sem jobb, az egész napos "csónakban csúszkálás" sem tesz jót a hátgerincünknek, sem a kedvünknek.

Nagy a választék gumicsizmákból, az olcsóbb helyeken még inkább. Elhisszük, hogy nagy a kísértés, hogy spórolj a gumicsizmán, de érdemesebb márkás üzletekben beszerezni egy drágább, de jó minőségű darabot, mert ez biztosan nem reped ki a lábfejnél az első lépés után. (Nem azt mondjuk, hogy negyvenezerért kell gumicsizmát venni - ennyiért is láttunk -, de ne háromezret adjatok érte. Vagy ha igen, számoljatok azzal, hogy maximum egy szezont fog kibírni.)

Fontos, hogy állítható legyen a szárbősége, ezáltal rásimul lábunkra, így nem klaffog minden egyes lépésnél, és nem vágja a lábunkat. Amikor nézegeted a polcokon a gumicsizmákat, ne ragadj le, ne állj meg a széles fejű daraboknál, ezek nem annyira kényelmesek. A szűkebb szabású, "karcsúbb" fejű darabok kényelmesebbek és jobban tartják a lábat is. És még valami, ami utoljára maradt, de ugyanolyan fontos mint a fenti tanácsok bármelyike: figyeljünk oda arra, hogy a bokánknál ne törjön meg a csizma szára lépéskor, mert előbb-utóbb bereped és kilyukad.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés