free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gwen Stefani nem versenyez a profi divattervezőkkel

Borsa         Címkék: divat, divattervező, gwenstefani, kirakat, márka 0 hozzászólás

Gwen Stefani elismeri: hiába van saját divatcége, nem versenyezhet a professzionális kreátorokkal. Nincs meg hozzá ugyanis a képzettsége.

Az énekesnő, aki 2004-ben indította be saját divatcégét, a L.A.M.B.-ot, tisztában van azzal, hogy nem konkurálhat az olyan tervezőkkel, mint például Vivienne Westwood.  "Nem vagyok képzett divattervező. Egyszerűen csak van egy hangulat, amit szeretek, és határozott elképzeléseim vannak arról, amit magaménak érzek és amit meg szeretnék valósítani” - nyilatkozta egy amerikai magazinnak adott interjújában. „A hátköznapokban hordható ruhákat próbálok kreálni, a L.A.M.B. nem egy couture márka."Stefani számára a divat elsősorban szórakoztató dolog és az önkifejezés eszköze, nem pedig olyasmi, amiben mélységeket kell keresi. "A ruhamárkámat valójában magamnak csinálom. Olyan ruhákat tervezek, amiket én magam szívesen hordok, akkor is, ha ez egyfajta önzés."


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés