free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sokan szeretnének gyerekmentes repülőjáratokat

Borsa         Címkék: gyerek, púder, repülés, utazás 14 hozzászólás

Egyre több embert zavart a csecsemők bömbölése, kisgyermekek lármája a repülőn, utazás közben. Felmérték az igényeket és kiderült: az utasok zöme mellőzné őket.

Egy nemzetközi repülőgépjárat-kereső oldal felmérte, hogy lenne-e igény szeparált terekre a repülőkön, kisgyermekes családok számára. A felmérés kimutatta, hogy az utasok 59%-a örülne, ha a repülőgépeken léteznének csak családi részlegek is.

Több mint kétezren adták le a voksukat a Skyscanner szavazásán, azzal kapcsolatban, hogy ki támogatja azt, hogy a gyerekes családok külön legyenek elhelyezve a repülőgépeken. A gyerekkel nem rendelkezők mindössze 8%-a gondolja azt, hogy bárki ülhet oda, ahova csak akar, miközben 70%-a  azt szeretné, hogy "Olyan messze ülhessen a gyerekektől, amennyire csak lehet". A nem-szülők majd' negyede ment még egy lépéssel tovább, és azt akarják, hogy legyenek olyan járatok, amelyeken egyáltalán nem utaznak gyerekek.


A képet vicces illusztrációnak szántuk, természetesen nem erről van szó... 

45%-a azoknak, akik maguk is szülők, szintén nem szeretnének csak-családi járatokat, mert - úgy fogalmaztak: "Nem szeretnék közvetlenül a mások szörnyűségei mellett ülni!", miközben 24%-uk azért nem értett egyet az ötlettel, mert azt szeretnék, hogy "Mindenki odaülhessen, ahová csak akar". A szülők összesen 31%-a támogatta az elkülönített szekció gondolatát. A Skyscanner felhasználói további javaslatokat tettek a zajos gyerekek problémájának megoldására: "bébicsősz" biztosítása a járatokon, csak jól viselkedő gyerekek felengedése a gépekre, és egy kevésbé szimpatikus megoldásként egy felhasználó azt javasolta, hogy a gyerekek utazzanak inkább a raktérben.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés