free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tűzveszélyes Chanel ruhák

Borsa         Címkék: chanel, kirakat, kishír 4 hozzászólás

A szakértők szerint nem biztonságos a Chanel ruhák viselése, mert könnyen lángra kapnak. Ki menne Chanelben tűz közelébe?

Ilyenre még nem volt példa, olyanról hallottunk már, hogy autókat vagy játékokat visszahív a gyártó, mert azok hibásak vagy valamilyen módon veszélyesek a fogyasztókra, de most a világ egyik legnagyobb divatházát, a Chanelt érte hasonló szégyen. Minden 2010 márciusában és áprilisában eladott, Chanel logóval ellátott ruhadarabot (köztük blúzokat, sálakat, ruhákat) vissza kell szolgáltatni a gyártónak, aki persze köteles megtéríteni azok árát, ami nem kis összeg. A legolcsóbb darab 430 dollár, míg a legdrágább 3650 dollár (közel 700 000 forint) értékét képvisel.A hivatalos szakvélemény szerint a ruhadarabok nem mentek át a gyúlékonysági teszteken, a ruhaanyagok tűzbiztonsági kritériumainak nem feleltek meg, ezért veszélyt jelentenek a viselőjükre. A Franciaországban és Olaszországban gyártott 100 százalék selyem holmik feltehetőleg túl gyorsan égnének el, ezáltal nem hagyva időt azok levételére.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés