free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tűzveszélyes Chanel ruhák

Borsa         Címkék: chanel, kirakat, kishír 4 hozzászólás

A szakértők szerint nem biztonságos a Chanel ruhák viselése, mert könnyen lángra kapnak. Ki menne Chanelben tűz közelébe?

Ilyenre még nem volt példa, olyanról hallottunk már, hogy autókat vagy játékokat visszahív a gyártó, mert azok hibásak vagy valamilyen módon veszélyesek a fogyasztókra, de most a világ egyik legnagyobb divatházát, a Chanelt érte hasonló szégyen. Minden 2010 márciusában és áprilisában eladott, Chanel logóval ellátott ruhadarabot (köztük blúzokat, sálakat, ruhákat) vissza kell szolgáltatni a gyártónak, aki persze köteles megtéríteni azok árát, ami nem kis összeg. A legolcsóbb darab 430 dollár, míg a legdrágább 3650 dollár (közel 700 000 forint) értékét képvisel.A hivatalos szakvélemény szerint a ruhadarabok nem mentek át a gyúlékonysági teszteken, a ruhaanyagok tűzbiztonsági kritériumainak nem feleltek meg, ezért veszélyt jelentenek a viselőjükre. A Franciaországban és Olaszországban gyártott 100 százalék selyem holmik feltehetőleg túl gyorsan égnének el, ezáltal nem hagyva időt azok levételére.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés