free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Újabb sztártervező a H&M-nél

Borsa         Címkék: divat, handm, kirakat 0 hozzászólás

A svéd divatmárka már számos, neves tervezővel dolgozott együtt. A H&M most a francia divatcéggel, a Lanvinnel dolgozott össze. Novembertől kapható!

Madonna, Jimmy Choo, Vivienne Westwood, Sonia Rykiel, Karl Lagerfeld, Stella McCartney ötletei, tervei után a francia divatóriás, Lanvin izgalmas kreációit is megszerezhetjük a H&M-ből. Több sajtóorgánum és már a hivatalos médiaképviselők is megerősítették, mint a Lanvin, mind pedig a Hennes and Mauritz részéről, hogy a Lanvinnel kooperálnak, sőt az együttműködés olyan előrehaladott állapotban van, hogy novemberben megjelennek Albert Elbaz, a Lanvin művészeti igazgatója által igazgatott kollekciók.


Olyan hírek is kiszivárogtak, miszerint a következő divatóriás, aki kollaborál a skandináv ruhamárkával, Bottega Veneta kreatív igazgatója, Tomas Maier lesz. A Bottega viszont ezt közleményében cáfolta, azt nyilatkozták, hogy nem terveznek együtt dolgozni az utcadivatot létrehozó márkával. Albert Elbaz közel sem volt ilyen fennhéjázó, ő a következőt nyilatkozta: "Sosem készítenék tömeg-kollekciót. Az az ötlet izgatott fel, hogy a H&M-nek tervezzek egy luxus kollekciót, nem pedig az, hogy a Lanvin tömegtermékkel foglalkozzon."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés