free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Néhány tévhit a hajápolásról

Borsa         Címkék: haj, hajápolás, púder 1 hozzászólás

Hajunk ápolásával kapcsolatban számos mítosz és tévhit él a köztudatban, mi is többször bedőltünk már sok mindennek. Most néhány tévhitet szeretnék eloszlatni.

Nem mindegy, milyen egy nő haja – ez ugye tény. Ennek értelmében jó pár okosság megtalálható a különböző női magazinokban – így természetesen nálunk is. Most viszont lerántjuk a leple: tévhitoszlatás, azaz újabb okosságok hajunkkal kapcsolatban.

Az első tévhit, hogy a citromlétől szőkébb lesz a haj. Nagyjából annyi igaz ebből, hogy a citrom savtartalma miatt maximum szárazabb lesz a haj és ha száraz a haj, világosabbnak tűnik – de ez már egy erőltetettebb megközelítése a citromos ápolásnak.  A citrom után édesebb hajápolási tévhit következik: a majonéz dúsítja a hajat. Igen, van, aki elhiszi, sőt használja is a majonézt hajápolásra. Semmi nem történik a hajunkkal, ha rákenjük a majonézt, maximum zsíros marad tőle – hiába mossuk meg egyszer és kaja szagú lesz.A pakolások után, térjünk át egy vágással kapcsolatos tévhitre. Sokan úgy gondolják, hogy a vágástól gyorsabban nő a haj, de mi úgy véljük, hogy a növekedést nem lehet hajvágással gyorsítani, hiszen nem a növekedésért felelős vérellátást fokozza, csupán a töredezett, élettelen hajvégeket távolítjuk ezzel el.  Sokan hiszi, hogy ha kitépik egy ősz hajszálukat, helyére három nő vissza.  Egyrészt, több hónapba telik, amíg látható állapotig nő egy hajszál, másrészt az állandó hajszáltépkedés károsítja a hajtüszőket és hajritkuláshoz is vezethet, úgyhogy ha nem tépkedjük, esélyt sem adunk annak, hogy esetleg három szál nőjön vissza.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés