free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hálószobák és fényviszonyok

Borsa         Címkék: hálószoba, hímtag, párkapcsolat, szex 7 hozzászólás

Miért nem szeret sok nő világosban szeretkezni? Az okokat a férfiak is megértik – csak épp elfogadni nem tudják.

„Önök kérték” jelszóval jelentkezem, amire már többször volt példa, de ezúttal nem a Borsa-szerkesztőség látott el témával, hanem egy jó barátom, szóval egy férfi. Akár azt is mondhatjuk tehát, hogy mérföldkőhöz érkezett a kívánságsorozat – leszámítva, hogy a sorozat nem létezik, és ez nem egy mérföldkő. Na mindegy, a lényeg, hogy azt mondta nekem ez a barátom, ugyan foglaljam már szavakba, milyen szörnyű az, hogy a nők egy el nem hanyagolható hányada nem szereti a szexet se napvilágnál, se lámpafénynél – én meg úgy gondoltam, hogy ez tényleg érdekes dolog, sőt bizonyos esetekben akár még kardinális kérdésnek is nevezhető, úgyhogy itt vagyok.Általánosítani persze nem lehet, és nem is akarok, mert van épp elég ellenpélda, de hát ezeknek a fényében (tetszik érteni, a fényében, haha) még szomorúbb szembesülni vele, ha valaki Gollamot játszik. Sztorija sok mindenkinek van, nem is egy, de azt hiszem, a legextrémebb a sajátom. A részleteket inkább hagyjuk, a lényeg annyi, hogy még az ajtó alatt kintről beszűrődő fény is sok volt a csajnak, úgyhogy semmire nem sikerült jutni – bár az adrenalinszintem kétségkívül megemelkedett, miközben megpróbáltam kitapogatni a redőnyhúzót, és kétszer majdnem keresztül estem az útba eső berendezési tárgyakon.

Ez a sztori persze szélsőséges példa, de azért az éjszaka/behúzott függöny/leoltott villany kombó is elég szörnyű tud lenni hosszú távon, arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen unalmas. Úgy kétszázadikra, „találjunk ki valamit” jelszóval nyilván kifejezetten izgalmas tud lenni tök vakon kipróbálni, hogy megtaláljuk-e egymáson a megfelelő helyeket, na de állandóan a sötétséget választani még most, a vámpírromantika reneszánsza idején is elég lelombozó. És hát valljuk be: a világosságot bevállalni lényegesen egyszerűbb is volna, mint mondjuk a férfiak egyéb vágyainak 99 százalékát, szóval ez még egy viszonylag kellemes kompromisszum is lehetne.

Egyáltalán, mi a baj?  Mit és miért kell ilyenkor takargatni az elől, akivel elvileg a legbizalmasabb a viszony? Elnézést, nem a hülyét játszom, világos (szóval világos, muhaha), hogy a nő nem érzi jól magát a bőrében, jobban akar kinézni satöbbi, satöbbi, és mindez teljesen érthető is, mert – bár ezzel nem szokás foglalkozni – egy férfi is tud elégedetlen lenni önmagával, és ezen keresztül meg tudja érteni azt is, hogy mi van akkor, ha a nő szégyenkezik. Csak hát van egy határ, amin túl ennek már nem kellene számítani, és mondjuk egy férfi esetében többnyire nem is számít az egész, sörhas ide, kicsi farok oda.Lehet persze erre azt mondani, hogy mindezzel együtt – sőt részben éppen azért, mert a férfiak testi adottságaival szemben lényegesen megengedőbb az egész világ – nehezebb a nők dolga, és azt is hozzá lehet tenni, hogy mondhat bármit egy férfi, neki mindig nagyobbak lesznek az elvárásai, míg egy nő jóval megengedőbb. Talán így is van. Ugyanakkor van az éremnek másik (ha jól számolom, ez esetben már harmadik) oldala is, az meg az, hogy ha egy nő ennyire szégyenlősködik, az frusztrálja a fasziját is. És nem is csak azon az elemi szinten, hogy jaj, a férfiak vizuálisan élik meg a szexualitást, és ha nem látják azt, akivel dugnak, az félig olyan, mintha nem is dugnának, blabla. Hanem egyszerűen azért is, mert ha így mennek a dolgok, akkor egy idő után már simán magát érzi hibásnak az ember. Az meg tudjuk, hova vezet.

Hogy kinek kellene engedni a másik akaratának, az nyilván még így is hosszan vitatható, de azt azért elhiheti minden függönypárti nő, hogy ha egy férfi látni akar valamit, az nem azért van, mert a hibákat akarja keresni, és azt akarja magában mondogatni, hogy „aha, hát tudtam én”. Más szóval tiszta haszon engedni. Kivéve persze abban az esetben, ha ez az egész annak szól, hogy valójában az illető nő nem akarja a férfit látni, mert olyan rosszul van tőle. De akkor meg egyszerűebb ezt megmondani, aztán keresni egy jobbat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés