free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hivatásos hálózsáktesztelőt keres egy angol cég

Borsa         Címkék: alvás, hálózsák, kemping, munka, teszt 0 hozzászólás

Akit kiválasztanak, annak még a fesztiválszezon előtt le kell tesztelnie a forgalmazni kívánt hálózsákokat. Sátorban, természetesen.

Az álommunkahely mindenkinek mást jelent, de ami az elképzelésekben közös, az általában a sok szabadidő, a nem túl megterhelő munka és a jó fizetés. A brit Halfords cég ajánlata éppen ilyen, heti 600 fontért olyan munkaerőt keresnek, aki leteszteli a hálózsákjaikat, vagyis munkaideje nagy részét alvással tölti.

A kempingfelszerelést forgalmazó cég állásajánlata szerint olyan személyt keresnek, aki "szeret aludni". A sikeres pályázónak még a fesztiválszezon előtt ki kell próbálnia a hálózsákokat, vagyis sátorban kell töltenie öt éjszakát, majd jelentést kell készítenie a tapasztalatairól. A cég ezek alapján fogja eldönteni, hogy melyik hálózsákot fogja forgalmazni.

A rendkívül csábító munkakörnek azonban lehetnek hátrányai is. Nemcsak a hálózsákok minőségét kell ellenőrizni, hanem azt is, hogy mennyire melegek, így egy-egy silányabb darabban lehet, hogy végig kell fagyoskodni az éjszakát. Az idő előtti kempingezést óránként 10 fonttal honorálják.

http://backcountrybeacon.com

Mivel mindez túl szép, hogy igaz legyen, valószínűleg sokan átverésre gyanakodtak, amikor meglátták a hirdetést. A hír azonban igaz, és ezt a Daily Mailnek a cég egyik munkatársa is megerősítette. "Ez egy létező munkakör. Ez a személyes ajánlások kora, és a legjobban az tudja majd ecsetelni a termék érdemeit, aki aludt benne" - mondta. Azt is elárulta, hogy a kempinges tapasztalat a jelentkezésnél előnyt jelent, kezdő sátrazókat nem vesznek fel.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés