free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legelegánsabb alkalmi harisnya

Borsa         Címkék: alkalmi, divat, harisnya, lista, ünnep 3 hozzászólás

Már foglalkoztunk a vastagabb harisnyákkal, most pedig az ünnepek szempontjából vettük szemügyre a kínálatot. Íme, az 5 legszebb elegáns harisnya az ünnepekre.

Mára már olyan nagy a minták és a színek terén is a választék, hogy érdemes jól körülnézni az üzletekben, hogy az alkalomhoz és a ruhához is a megfelelő harisnyát találjuk meg. A szép és jól kihasználható elegáns harisnyák sokban különböznek vastagabb társaiktól, egyrészt nem szabad olyan feltűnő mintázatút választanunk, hiszen az alkalmi ruhák már önmagukban is azok, nem kell tovább bonyolítani a megjelenésünket. Másrészt pedig sokkal vékonyabbak, így hamarabb elhasználódnak, mindezek ellenére érdemesebb minőségi darabokba befektetni, hiszen azoknak szebb a fénye, a test formáihoz vannak kialakítva, ezáltal pedig sokkal kényelmesebbek is.


Virágmintás - Gabriella Evita (Konkurencia)

Ez a fekete alapon végigfutó elegáns, virágmintás darab kicsit egyszerűbb ruhákhoz illik, hiszen elég nagyok rajta a minták, amik csak túlbonyolítanák az összképet, főleg ha másmilyen mintás anyagúhoz próbálnánk meg felvenni. Azonban pont ezekért a tulajdonságokért mondhatjuk azt, hogy szépen formázza a lábat, ugyanis az egyik oldalon függőlegesen futó virágok optikailag karcsúbbnak mutatják a lábakat, illetve a fekete szín is a segítségünkre van.


Csillogó - Gabriella Lurex (Konkurencia)

Ez a fekete, ezüstösen csillogó szálakkal átszőtt, elegáns harisnya nem a visszafogott alkalmakra és nőkre való, hiszen fénylik benne az egész lábunk. Azt ajánlanánk, hogy inkább szilveszteri bulikba, vagy lazább karácsonyi ünneplésre vegyük fel, de csakis kizárólag egyszerű ruhával! A telt fekete szín miatt azt gondolnánk, hogy karcsúsítja a lábakat, de ezt felülírja az ezüst szálas csillogás, ami nem hogy kicsinyíteni, hanem még jobban megvastagítja azokon a pontokon a lábunkat, ahol jól kifeszül az anyag.


Színes - Golden Lady (Triumph)

Ki mondta, hogy az elegáns alkalmi harisnyák csak fekete vagy testszínűek lehetnek?! Régen lehet, hogy így volt, de mára ez biztosan megváltozott, és különösen akkor hajlik erre a véleményre az ember, ha meglátja ezt a kékes-lilás darabot. Visszafogott élére állított négyzet alakú mintái ellensúlyozzák az élénk színt, így nem kell aggódnunk, hogy túllövünk a célon. A mintákkal vigyázzunk, nem formáznak annyira, mint gondolnánk!Mintás - Jolie Folie Collant (Konkurencia)

Az előbbi harisnyához hasonló mintázatú ez a harisnya, mégis teljesen más eredményt érhetünk el vele. Eleve a testszínű modellek sokkal hagyományosabbak, több ruhához is felvehetjük őket, kivéve, ha feltűnő mintás darabokról van szó. Ez a rombuszos darab pedig pontosan az, így lehetőleg ne keverjük össze a mintákat, vagy nagyon nézzük meg, hogy mivel párosítjuk. Mivel végigfutó elnyúló mintákról van szó, ezért ez az a modell, ami nagyon szépen formázza a lábakat, bátran válasszák nem tökéletes alakúak is!


Lyukacsos - Kunert (Triumph)

Az elegáns harisnyák nem feltétlen a sima alapú darabokat jelentik, inkább a mértéktartásról és az ízlésességről árulkodnak. Ez a lyukacsos szövésű harisnya például első látásra nem tűnik a legalkalmibbnak, felvéve azonban egy barnás ruhával meglátjuk, hogy a szépen kifeszülő, függőlegesen haladó minták egyszerűsége igazán szépen mutat. Ezért hát nyugodtan válasszunk hasonló, visszafogott darabokat, a lefelé futó mintázat szintén szépen alakítja a lábunk kontúrját.
Nézegess elegáns harisnyákat!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés