free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk harisnyában

Borsa         Címkék: divat, harisnya, igen, ilyenekvagyunk, utcánláttuk 21 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Ez a kedvencünk: amikor a jó ízlés kellő mértéktartással és jó arányérzékkel keveredik. Pedig feltűnőségből aztán nincs hiány - ezek a kékek már-már szemet vakítóak, de nagyon szépen sikerült adagolni őket. Még úgy is tökéletes az összhang, hogy a harisnya színe parányit el is tér a sálétól. De ami ki van emelve, azt becsülettel hagyta érvényesülni alanyunk: a harisnya mellé-alá-fölé gyönyörű, de semleges fekete darabokat sikerült választani, elegáns, meggyőző, nagyon nőies holmikat. A finom, két kis kék fülönfüggő pedig maga a főnyeremény. Csak mély elismeréssel tudunk szólni.A probléma a szokásos, csak magunkat tudjuk ismételni: a pár kiló plusszal semmi baj, attól még simán lehet szoknyát húzni, és büszkén megmutatni, ami van. De ilyen előnytelenül összeválogatni a színeket egyszerűen nem szabad, mert teljességgel hazavágjuk vele az összképet, a testarányokról nem is szólva. Tehát a fekete, magában mintás harisnyát fehér topánkával koronázni a lehető legrosszabb döntés volt ebben az esetben, és hogy a keret is meglegyen: a szoknya is fehér és szűk. Egyszerűen nem áll jól, és dadusos-ápolónős jelmezbál lesz a laza utcai gönc helyett.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés