free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk harisnyában

Borsa         Címkék: divat, harisnya, ilyenekvagyunk, kirakat, ősz 40 hozzászólás

Itt van az ősz, vastagabb pulóver, nadrág és harisnya dukál. Ezt nem árt tudomásul venni és ennek függvényében megfelelő cipőt választani. Az utcán láttuk.

Ilyenkor ősszel már nem a hétdenes harisnyanadrágokat viseljük a szoknyákhoz - főleg nem nappal, munkába -, sokkal inkább előnyben kell részesítenünk a vastagabb, húszdenes darabokat. A melegebb, vastagabb harisnyához pedig nem mindegy, hogy milyen cipőt viselünk. Az utcán láttuk.Nem azt mondjuk, hogy 2010 legizgalmasabb darabjára bukkantunk, de mivel mostanában állandóan problémátok van az igenes oldalon felvonultatott összeállításokkal és azok viselőivel, úgy gondoltuk, mutatunk egy klasszikus, visszafogott, ám nőies szerelést. A képen látható lány valószínűleg munkába sietett ebben a bár egyhangúnak tűnő, ugyanakkor bombabiztos szerkóban. Tudta, a tetőtől-talpig fekete szereléshez nem hibázik a fehér, fekete gombokkal feldobott őszi kabát. Mi most - kivételesen - nem az egész összeállításra koncentrálunk, bár ahogy fent említettük, semmi baj nincs vele, kizárólag az alsó részt górcsővételezzük és ennek értelmében kijelenthetjük: nem ugrott nagyot viselője ezzel a harisnya-szoknya-cipő hármassal, de legalább ízlésesen és harmonikusan tette. Utcamodellünk az őszi, fekete harisnyához egy hangulatában egyértelműen passzoló, őszi, bebújós cipőt visel, ami se nem túl meleg, se nem túl nyárias. Őszi harisnya, őszi cipő. Mindjárt kiderül, miért is kapott pipát ez a cucc.
Némi bevezető illene a nemes oldalon látható összeállításhoz is, de mivel az igen oldalon kizárólag a derék alatti részre koncentráltunk - hangsúlyozzuk, kivételesen -, így nem lenne sportszerű, ha a negatív oldalon nem ugyanezt tennénk. A formás lábakon figyelt őszi, vastagabb harisnyanadrág tökéletes választás volt, ha azt gondoljuk, hogy a kék-fekete kabát alól kikandikáló szűk fekete valami az egy szoknya. Még, ha saját ízlésünk szerint ez a darab túlságosan rövid is, viselője eltalálta a hozzá illő, megfelelő vastagságú harisnyanadrágot. Na, de ami utána jön... na, azt tudnák feledni. Nem tudjuk hová tenni a nyitott, nyárias szandált, főleg nem akkor, ha az alapszabályra hivatkozunk, miszerint nyitott cipőt, szandált nem viselünk harisnyanadrághoz. És bár mostanában igen divatosnak számít zoknit hordani szandállal, mi akkor sem erőltetnénk ezt a vonalat. Vissza a képen látható szandál-harisnya párosításra: ez a nyitott szandál egyáltalán nem illik ehhez a szereléshez, túlságosan is kirívóvá és erőltetetté válik általa a szett. Egy bebújós fekete magas sarkú tökéletessé tenné az összeállítást - bár nekünk a kék kabáttal is van bajunk, nem kevés.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés