free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tavasszal a fatalpú cipő lesz a menő a H&M-nél

Borsa         Címkék: cipő, hasbeens, h&m, kirakat, svéd 4 hozzászólás

Úgy tűnik, hogy a H&M ebben az évben ráerősít a hazafias vonalra. Áprilisban az egész világ megismerheti majd a svéd fatalpú cipőket.

Mint arról már írtunk, a H&M legközelebbi vendégtervezője Elin Kling svéd divatblogger lesz. Azóta kiderült, hogy a cég a következő együttműködéshez is hazájából választott partnert: a Swedish Hasbeens cipőmárkát. A vállalkozás a ‘70-es évek stílusát hitelesen idéző, fatalpú, bőr felsőrészű kézműves cipők gyártásával foglalkozik."Erősen hiszünk abban, hogy ha jobb cipőket készítünk, azzal hozzájárulunk egy jobb világ megteremtéséhez. Még vidámabbá, kreatívabbá akarjuk tenni a divatot és még barátságosabbá, az ember és a természet számára egyaránt. Imádtunk a H&M számára tervezni! Ez fantasztikus lehetőség arra, hogy a Hasbeens filozófiáját megismertessük és  a cipőket még több ember számára elérhetővé tegyük, szerte a Földgolyón" - nyilatkozta a sajtónak Emy Blixt cipőtervező, a cég alapítója. A kollekció április 20-tól lesz kapható a világ 120 kiválasztott H&M üzletében.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés