free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 tipp a tuti lapos hasért

Trapp Henci         Címkék: , hasizom, lista, púder, torna 2 hozzászólás

Számtalan ismert, fáradságos módszer van, ha azt szeretnénk, hogy lapos legyen a pocakunk, feszes és izmos. Kiválasztottuk a szerintünk öt leghatékonyabbat.

Amióta az eszemet tudom, csajosan gömbölyödő pocakom van. Csak egy cuki kis pocó, mint a Ponyvaregényben, Butch barátnőjének. Tudjátok, az a szeretni való. Persze irigykedve nézem én is az extra lapos, főleg izmos hasfallal rendelkezőket. Összegyűjtöttük az öt legtutibb módszert, haslapításra.

Egy-két-há, ég a zsír! 

Biztosan emlékeztek fogyókúrás-kakaóscsiga-kövér-rendőr-voltam-most-izmos-vagyok-de-lúzer celeb edző dumájára, ami a fenti címsort is kiadta. Nos, való igaz, tudja és tudja! A zsírégetés az egyik sarkalatos pontja a sikertelen próbálkozásoknak, arra nézve, hogy lapuljon a has! A lényeg, hogy jó alaposan kifárasszuk magunkat futással, úszással, bringázással.Nyújtsd magad karcsúra! 

Néhány éve, Magyarországon is elterjedt, hogy a jóga, hiába lassú mozgás, óriási izommunkát kíván, így, ha zsírégetésről van szó, bátran alkalmazzuk. Főleg a hasfalak, -izmok nyújtására. Egyszerűen emeld fel a kezedet a magasba és nyújtózz! A legjobban álló helyzetben feszülhetünk meg. 
Zsírroppantó

Van egy gép, szépségszalonokban lehet elérni, ami szó szerint széttöri a zsírt! De most nem is akarok belemenni a technikai működésébe, hiszen puszta kézzel is törhetjük a zsírt magunkon. Alapos masszázzsal, majd simító, de erőteljes kézmozdulatokkal lazíthatunk zsírszöveteinken. Utána egy szauna nem árt, hogy a zsírsejtek közül kijövő vizet kiizzadjuk. 
Technikázz

Hanyatt fekvés, majd felülés? Unalmas, terheli a gerincet, és közel sem annyira hatékony, mint egy helyesen elvégzett gyakorlatsor. Minden felülés előtt vegyél levegőt, hasi légzéssel, majd a felülésnél – tehát az erőkifejtésnél -, tarts bent, elengedésnél pedig fújd ki. Figyelj oda a hátadra, hogy a talaj megtámassza az alsó, tehát a derékrészt. Punciszorítás! 

Hihetetlen, de a Kegel-gyakorlatok a hasizmokat is erősítik. Az nem kérdés, hogy a hüvelytorna gyakorlása csúcs orgazmusokra képes minket járatni, viszont azt kevesen tudják, hogy az alsó medenceizmokon kívül a mélyebben elhelyezkedő hasizmokat is megdolgoztatja. Csajok! Míg, megkeresitek a következő izgalmas cikket a Borsán, gyerünk, szorítsatok! 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés