free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A fejtartáson múlik a vonzerő

Borsa         Címkék: fejtartás, kutatás, púder, vonzerő 0 hozzászólás

Állítólag a fejtartásunk határozza meg azt, hogy mennyire találnak vonzónak az ellenkező neműek. Ha tetszeni akarsz, nézz felfelé!

Egy ausztrál kutató házaspár arra a megállapításra jutott, hogy a fejtartásunk határozza meg azt, hogy az ellenkező nem képviselői mennyire találnak bennünket vonzónak. Dr. Darren Burke és Dr. Danielle Sulikowski szerint a nő akkor a legvonzóbb, ha kissé előre nyújtja a nyakát és felfelé néz, míg a férfi olyankor, ha a fejét hátra húzva lefelé tekint.

http://2.bp.blogspot.com

A kutatók szerint mindez  a férfiak és nők közötti testmagasság-különbségekre vezethető vissza. "Az emberi arc vonzerejét evolúciós szempontból már alaposan tanulmányozták" - magyarázta a Daily Mail-ben Dr. Burke, a Newcastle Egyetem pszichológia oktatója. "Azt viszonylag jól ismerjük, hogy a maszkulin és a feminin arcvonások milyen hatást gyakorolnak másokra, abban azonban még hiányos a tudásunk, hogy pontosan mi tekinthető maszkulinnak, illetve femininnek." A kutatás résztvevőinek számítógép által generált, 3D-s arcmodelleket mutattak, különféle fejtartásokkal, s ezeket kellett osztályozniuk az alapján, hogy mennyire találják őket vonzónak.

Dr. Sulikowski a brit magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy férjével tovább folytatják a témával kapcsolatos tudományos vizsgálódást. "Ezek az eredmények jelentős mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy megértsük az arc vonzerejének az evolúcióban játszott szerepét" - tette hozzá a kutató.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés