free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Újonnan használtat!

Borsa         Címkék: farmer, használt, kirakat, koptatott, trend 0 hozzászólás

A koptatott farmer divatját és a second hand irányzatot keresztezte egy francia cég. Az üzlettel minden résztvevő jól jár.

Évek óta megmagyarázhatatlanul divatosak azok a farmernadrágok, melyek új korukban is úgy néznek ki, mintha már valaki hordta volna őket. Turkálóba járni pedig bizonyos értelemben sikk. E két trendet egyesíti a francia A.P.C. vállalat Butler Jeans márkája.A cég üzleteiben bárki leadhatja használt, megviselt állapotú farmerét, amiért cserébe fél áron vásárolhat egy vadonatúj darabot. Az így begyűjtött farmerokat kitisztítják, ha szükséges javítják, díszítik, majd felcímkézik, aztán a boltokban eladják. Az irányzatra fogékony vásárló így lényegében egyedi és valóban autentikus módon koptatott farmerhez jut. "Minden darab különbözik a másiktól, hiszen mindannyian különbözőek vagyunk" - jegyezte meg egy sajtónyilatkozatában az ötletgazda, Jean Touitou.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés