free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Börtön házastársi veszekedésért?

Borsa         Címkék: család, erőszak, franciaország, házastársijogok, kapcsolat 4 hozzászólás

A franciák bírsággal vagy akár börtönbüntetéssel sújtanák a házasságon belüli pszichológiai erőszakot. Házastársi jogok Franciaországban.

Franciaországban törvénnyel tiltanák a házasságon belüli pszichológiai erőszakot. Ennek értelmében tilos lenne például a házastársaknak kiabálni egymással, sértő megjegyzéseket tenni a másikra vagy fizikai erőszakkal fenyegetni. A tiltás - illetve a védelem - a férjre és a feleségre egyaránt vonatkozna, a törvény megszegőit pedig bírsággal, sőt akár börtönbüntetéssel is sújthatnák. A kritizálók szerint a javaslat csupán reklámfogás, és egyébként is lehetetlen lenne betartatni.

www.vosizneias.com
Francois Fillon

Francois Fillon francia kormányfő viszont azt mondja, nagyon is komolyan gondolják a törvény bevezetését, ugyanis azokat a bántalmazásokat is meg kell akadályozni, melyek nem hagynak ugyan látható sérüléseket, belülről viszont felemésztik az áldozatot. A kormányfő szóvivője a Daily Mailnek úgy nyilatkozott, hogy a kormány támogatja a javaslatot, és a törvény akár hat hónapon belül hatályba léphet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés