free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legtipikusabb hazugság párkapcsolatban

Brabham         Címkék: hazugság, lista, párkapcsolat, púder 5 hozzászólás

A hazugság elkerülhetetlenül része az életünknek, így a párkapcsolatainknak is. Az öt legtipikusabb lódítást kerestük, amivel a partnereinknek szoktuk szédíteni.

Hazudni mindenki szokott szinte mindennap, mert másképp nem is megy az élet. Az viszont nem mindegy, kinek, mikor, miben és mekkorát lódítunk – mert ha például a partnerünknek, mindig, az érzelmeinket illetően, és nagyot, az elég komoly probléma. A párkapcsolati kamuzással néhány hete már foglalkoztunk, most pedig azt nézzük meg, mik a legtipikusabb hazugságok.

"Hiányzol"

Hiányzik egy nagy frászt. Valójában alig várjuk, hogy letegyük a telefont, és végre kiélvezhessük, hogy egy kicsit nincs itt. Hiszen ilyenkor annyi mindent lehet csinálni: találkozni végre az ismerősökkel, akikkel miatta nem lehet, megnézni a filmeket, amiket ő nem szeret, feltenni az asztalra a lábunkat, bemenni a szobába cipővel, meg rágyújtani a konyhában, amit ő nem hagy – sőt akár meg is csalhatjuk valaki mással. Tulajdonképpen úgy érezzük, miközben a hiányát emlegetjük, hogy jobb volna, ha vissza se jönne, mert annyi mindent akarunk nélküle tenni, hogy jövő ilyenkorra sem érünk a végére.

"Nem rád haragszom"

(Alternatívája: "Nem veled van a baj".) Francokat nem. Ha a tekintetünkkel ölni lehetne, már rég halott volna, hiszen úgy tud kihozni minket a sodrunkból, ahogy senki más az egész világon. Ugyanakkor megéri látványosan haragudni rá? Dehogy, hiszen azzal csak szítjuk a tüzet, mert beszélni persze nem lehet azzal a hülye fejével, a jó szóból nem ért. Más szóval még a haragunkra sem méltó, annyira semmirekellő. Akkor meg inkább higgye csak azt, hogy nincsen semmi baj, ha olyan hülye, hogy tényleg elhiszi ezt. Ha meg nem, hát annál jobb. Pukkadjon meg.

"Jó volt"

Vagyis inkább jó túllenni rajta, de hát ezt persze mégsem mondhatja az ember. Ez az egyetlen az összes közül, ami lehet indokolható és érthető, mondhatni kegyes hazugság, amennyiben tényleg azt a célt szolgálja, hogy a másik ne törjön össze. Mert hát tényleg mire jó az, ha szegény mindent meg akart tenni az ágyban, de csak nem jutott szinte semmire, mi pedig ezt az orra alá dörgöljük? "Úgy bántál velem, mint egy kiéheztetett jegesmedve egy vödör hallal, de azért szeretlek"? Na nehogy már. Persze ennek is van egy olyan verziója, ami nem bocsánatos, jelesül az, amikor a partner teljesítményétől függetlenül nekünk máson jár az eszünk menet közben, aztán foghegyről vetjük oda, mintegy alibi gyanánt, hogy jó volt – ha ez rendszeresen előfordul, valószínűleg mindenkinek jobb, ha inkább megmondjuk az igazat, és összecsomagolunk.

"Ő csak egy jó barát"

(Alternatívái: Nem is bámultam, Azt sem tudom, ki ez, Százszor elmondtam, hogy közte és köztem már mindennek vége, stb.) Fordítunk: Blablabla. Avagy másképpen: Igen, teljesen hülyének nézlek. Nem mintha könnyű lenne a helyzet, hiszen tényleg elég nehéz lenne azt mondani, hogy "Jó, be kell vallanom, egy kicsit még szeretem a volt pasimat/csajomat", vagy mondjuk azt, hogy "Ja, hát baromi jóképű/szép, muszáj volt megbámulni", és az is biztos, hogy mindez semmi jóra nem vezetne. Ettől függetlenül azonban tagadni hazugság. Méghozzá ordas nagy.

"Szeretlek"

Mese nincs, a végén sajnos ide kell kilyukadni. Van, aki a többi említett hazugság megkoronázásaként mondogatja, van, aki csak ebben az egyben lódít, és sokan még magukat is átverik vele, mert kimondani könnyű, sőt azt hinni sem nehéz, hogy tényleg igaz – de hogy mi van mögötte, az már egy egészen másik kérdés. Néha persze el kell hangoznia, de használjuk megfontoltan, mert ez tud a legnagyobb hazugság lenni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés