free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Heidi Klum családja bírja a meztelenkedést

Borsa         Címkék: család, heidiklum, kapcsolat, meztelenkedés, szupermodell 1 hozzászólás

A szupermodell nem származik szégyenlős családból, ezért a gyerekei gyakran láthatják őt meztelenül. Nem csak ők, a modell szülei is.

Akiből szupermodell lesz, általában nem tartozik a szégyenlősek táborába, és nem jön zavarba, ha egy-egy felkérés során meg kell szabadulnia a ruháitól. Heidi Klum azonban nem csak a nyilvánosság, hanem a szülei előtt mutatkozott már meztelenül, az ősök ugyanis mindig is lazán álltak ehhez a kérdéshez.

"A szüleim még mindig meztelenkednek. Ez nem azt jelenti, hogy hippik és ruha nélkül mászkálnak, hanem azt, hogy ha például az egyikük átöltözik, nem zárja magára az ajtót" - mondta a modell a Tatler magazinnak interjúban. Ezek után természetes, hogy Klum szülei akkor sem jönnek zavarba, ha a lányuk műveli ugyanezt.

Ezt a "hagyományt" a 36 éves modell a saját családjában is megtartotta, a négy gyereke előtt is gyakran mutatkozik pucéran, és a példáját férje, Seal is követi, a házaspár fürdőszobáját róluk készült meztelen fotók díszítik. Egy másik fura szokásuk, hogy minden évben újra összeházasodnak a világ különböző részein, és ebből az alkalomból tematikus bulit rendeznek a barátaikkal.

www.usageorge.com

A német szupermodell, aki jelenleg az egyesült államokbeli Runway című műsor házigazdája, üzletasszonyként is milliókat keres, nemrég pedig piacra dobta két saját kismamaruha-kollekcióját, amelyeket a Pea in the Pod és a Motherhood Maternity márkáknak tervezett. A ruhák kialakításánál saját tapasztalatait is felhasználta, a cél pedig az volt, hogy olyan darabok szülessenek, amikben a várandós nők gyönyörűnek érezhetik magukat.
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés