free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Heidi Klum őrült Halloween-kosztümje

Borsa         Címkék: halloween, heidiklum, kishír, kultúrtripp 0 hozzászólás

Heidi Klum idei Halloween-kosztümje őrültebb és extrémebb volt, mint valaha. Úgy nézett ki, mint akiről lerántották a bőrt.

Heidi Klum legendás Hallowen-partija a celebvilág legjobban várt eseménye, minden híresség ott tolong és őrültebbnél őrültebb kosztümökkel próbálkozik, ezúttal azonban senki nem tudta lepipálni magát a háziasszonyt. Klumot egy sebész asztalon tolta be két orvosnak öltözött férfi a vörös szőnyegre, ahol aztán a fehér lepedőt lerántva feltárult a szupermodell "halott" teste. Leginkább úgy nézett ki, mint akiről lerántották a bőrt, így kilátszottak az izmai és a vérerei - nem csoda, hogy Klum az egész délelőttöt a sminkesnél töltötte, a műalkotás hihetetlenül részletgazdagra és élethűre sikeredett. Twitter-oldalán rajongóival is megosztott néhány képet az előkészületekről, és az arcfestés folyamatáról.Klum egyébként nem újonc a különc Halloween-kosztümök kitalálásában, minden évben kitesz magáért, nem szégyell "elcsúfulni" sem egy-egy bizarr karakter kedvéért. Tavaly férjével Transformereknek öltöztek, korábban madaraknak, 2009-es kosztümje azonban nagy visszatetszést keltett: Heidi a hindu istennő Kali szerepébe bújt, amit sokan nem néztek jó szemmel.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés