free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Helen Mirrenn javaslatai idősebb korra

Borsa         Címkék: edzés, egészség, életkor, helenmirren, színésznő 0 hozzászólás

Helen Mirren úgy véli, hogy a kor előrehaladtával egyre fontosabb az alvás és az edzés. Nevetséges viszont azt hinni, hogy mindig fiatalok maradhatunk.

Helen Mirren szerint az alvás lényeges dolog, amit a lehető leggyakrabban kell művelni. "Alszom. Amikor nagyon keményen dolgozom, nem járok partikra. Nem megyek iszogatni munka után. Étterembe sem járok. Csak lefekszem. Amikor filmet forgatok, még ebédidőben is igyekszem aludni egy kicsit. Igyekszem annyit aludni, amennyit csak tudok. Ez nagyon fontos, és ahogy öregszel, egyre inkább az" - mondta a 64 éves, brit színésznő a Daily Mailnek adott interjújában.

http://media.photobucket.com
Helen Mirren

A filmcsillag a sok alvás mellett vitaminokat szed, egészségesen táplálkozik és persze rendszeresen edz. "Csinálom, de őszintén szólva nem elsősorban a szépségem miatt. Ha valaki öregszik, meg kell őriznie az energikusságát és ha erre törekszel, nem hagyhatod abba az edzést. Valójában azonban így sem maradhatunk fiatalok, és nevetséges úgy tenni, mintha azok maradhatnánk" - fejtegette Mirren, majd hozzátette, hogy szerinte az öregedésnek is van jó oldala: nevezetesen az, hogy a kor előrehaladtával remélhetőleg egyre értelmesebbé válik az ember.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés