free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Helen Mirren leopárdmintában és bőrdzsekiben

Borsa         Címkék: divat, helenmirren, kirakat, leopárdminta 1 hozzászólás

Helen Mirren egy leopárdmintás Dolce & Gabbana ruhában és bőrdzsekiben vonult fel legújabb filmje londoni premierjén. A színésznő ismét a legjobb formáját hozta.

Helen Mirren, angol színésznő minden vörös szőnyeges eseményen káprázatosan szokott megjelenni, de most igazán csúcsformában van. 65 éves kora ellenére fiatalokat megszégyenítő módon képes viselni még a legvagányabb összeállításokat is, mégsem hat nevetségesnek, nem kelti olyan nő benyomását, mint aki mindenáron fiatal szeretne maradni.Ha valaki megkérdezi tőlünk mi a véleményünk a leopárd mintás estélyiről - ráadásul egy ilyen elegáns alkalomra felvéve - valószínűleg kinevetjük az illetőt, majd megadjuk neki néhány jó stylist elérhetőségét. Miss Mirren ezzel szemben minket megcsúfolva elképesztően festett Dolce & Gabbana leopárd-mintás ruhájában Arthur című filmje londoni premierjén, és ha mindez nem lenne elég, rávett még egy bőr motoros dzsekit is, ami bárki máson valószínűleg elég olcsónak hatott volna. Mi ezután már csak annyit kívánunk, legalább fele ilyen jól nézzünk ki 65 éves korunkban, mint Helen Mirren.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés