free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hello Kitty bakancsok durva lányoknak

Borsa         Címkék: , bakancs, divat, drmartens, hellokitty 6 hozzászólás

Nem tudjuk, hogy a Hello Kitty rajongók hány százaléka hord Martens bakancsot, de ha eddig rajongásuk tárgyait nem tudták volna ötvözni, itt a lehetőség. Hello Martens.

Hosszú-hosszú évekkel ezelőtt jöttek divatba a kislányos mintájú – virágos, birkás, cseresznyés -, színes Dr. Martens bakancsok, akkoriban a csajok ezrével kezdték el hordani az acélbetétes lábbeliket. Nem csitul a Hello Kitty őrület, amely figura köré elképesztő rajongást gyártottak. Gyártottak igen, szó szerint. Ugyanis Hello Kitty-stílusban a WC-től a kastélyig minden kapható, és most a Dr. Martens tervezői is megihletődtek. A bakancsgyártó cég, a Sanrio 50. évfordulójára, kooperált a többek között Hello Kittyt is kiötlő vállalat termékeinek a dizájnereivel, és több limitált szériás acélbetétes cipellőt adtak ki, amelyek mindegyikét Sanrio karakterek díszítik. És, miért pont velük álltak össze? Janet Hsu, a Sanrio elnöke elmondta: "A Dr. Martens és a Sanrio is globális hatással voltak a divat és a kultúra elmúlt 50 évében." Remek alkalom az 50. évforduló is, hiszen a Dr. Martens is áprilisban ünnepelte az alapítást, és ideje volt. Nektek tetszenek a kislányos mintájú bakancsok? Úgy gondoljuk, hogy a sötét divatot, és Tim Burton Halott Menyasszonyát imitáló lányok szeretni fogják. 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés