free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Viseljünk hínárt a testünkön

Borsa         Címkék: divat, hínár, kirakat, kishír, textil 2 hozzászólás

Hínárból és cellulózból készül a legújabb környezetbarát textília. Ráadásul vitaminokat is tartalmaz, így ápolja bőrünket.

A hínárral sok különböző formában találkozhatunk, kezdve a tengerparti homokon a lábunkra gabalyodó sötétzöld fonalaktól egészen a miso-levesben úszkáló darabokig, a legújabb felhasználási módja azonban ennél sokkal meglepőbb. Míg idén a bambuszból készült ruhák számítottak a környezettudatosság csúcsának, jövőre a hínár is bekúszik a gardróbunkba egy seacell-re keresztelt anyag formájában. A seacell lyocell-ből (cellulózból nyert természetes anyag) és hínárból készül, és az egyik "legzöldebb" létező textília, ráadásul nem csak a környezetünkre, de a bőrünkre is jó hatással van. Azon a jó tulajdonságán kívül, hogy jól szellőzik, a rostok vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaznak, amik állítólag többszöri mosás után sem tűnnek el, és amiket a bőrünk felvesz.A seacell-gyártás élén a Chinti & Parker divatház jár, jövő nyári ruhakollekciójuk nagy részét ugyanis seacell-ből állítják majd elő.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés