free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Derékmelegítőt teszteltünk (x)

Borsa         Címkék: derékmelegítő, hippsy, meleg, mozgás, teszt 1 hozzászólás

Kaptunk pár derékmelegítőt ajándékba, ezért leteszteltük őket. Mindennapos használat és aktív mozgás közben is megnéztük, mit tudnak a hippsy derékmelegítők.

Bár egyre inkább érezzük, hogy itt a jó idő, azért még átélünk hűvösebb napokat a tavasz derekán is. Napsütés ide-oda, bizony csalóka az időjárás, igen könnyű így megfázni - épp ezért kell odafigyelni a réteges öltözködésre, ezt nem is kell mondanunk. Gyerekkorunkban (a kevésbé szerencsések még tovább) épp eleget hallgattuk az óvó szándékú "már megint kint a derekad, meg fogsz fázni" típusú mondatokat. Egy ideig nagyszerű megoldásnak tűnt a hosszú trikó, póló, ing, amit be lehet tűrni a nadrágba, de valljuk be őszintén: egyrészt nem túl komfortos, ráadásul a gondosan összeválogatott aznapi szettünket is tönkre tudja vágni egy-egy hosszú állású pamut trikó. A hippsy derékmelegítők többek között ezt a problémát igyekeznek áthidalni: melegítenek, ugyanakkor dekoratívak is a pamutból készült kiegészítők - állítják, mi pedig nem voltunk restek kipróbálni. Tesztelőink kétféle szituációban próbálták a hippsyt: mindennapos használat közben, és amikor intenzív mozgást végeznek.

A külcsín

Színes, sokféle, és épp ezért variálható, illetve működik jól kiegészítőként, ha megfelelő színű derékmelegítőt választunk az aznapi szetthez. Tesztelőink a fekete szín mellett döntöttek, ennek megvolt a maga egyszerű magyarázata: praktikus, ugyanis mindenhez passzol. Ha az anyagát nézzük, akkor meg kell állapítanunk, hogy igen puha, mégis megfelelően rugalmas, hiszen 95 százaléka pamut. Tehát, nem kell idegenkednünk attól, hogy műanyagba csomagoljuk a derekunkat.

Bevetésen

Egyik tesztelőnk - bár eleinte idegenkedett tőle - egy hétig folyamatosan hordta, miután rájött, hogy egy valóban hasznos dologról van szó: "farmer fölé, póló alá párosításban viseltem, így olyan volt mintha a pólóm alatt lenne egy fekete trikó még, ami lazán kilóg csípőig. Szóval látványra semmi sem árulta el, hogy miújság deréktájon" - mesélte.Másik, igen fázós tesztelőnk így számolt be a mindennapi viselésről: "Jött a lehetőség, hogy teszteljünk derékmelegítőt, úgyhogy kaptam az alkalmon és kipróbáltam, hiszen eddig állandóan szenvedtem attól, hogy kilóg a derekam - hiába hordtam hosszú derekú felsőket. A tapasztalatok: valóban védi a csípőt, akár be van tűrve a nadrágba, akár nem. Olykor elcsúszkál, leginkább, ha a nadrág fölött van, és annak a dereka kicsit bővebb, és nem passzol teljesen a derekamhoz. De alapjába véve nagyon hasznos funkciót tölt be, főleg, ha az ember lánya fázós."

Aktív mozgásnál

Addig rendben, hogy az irodában való ücsörgés, otthoni tevékenykedés alatt a helyén marad, de mi a helyzet vele akkor, ha intenzíven mozgunk?Tesztelőink három különböző alkalommal próbálták: kertészkedés közben, futásnál és alvásnál (igen a kollegina hiperaktív alvó). Lássuk az eredményeket.

"Gondoltam a sok hajbókolásnál jól fog jönni, ha nincs kint állandóan a derekam. Részben bevált, mert amikor a helyén maradt, akkor valóban melegen tartotta a derekam, viszont időnként meg kellett igazgatnom, mert azért csak-csak felcsúszott." Kertészkedés közben tehát érdemes nem a puszta derékra venni, hanem egy testhezálló felső felé, főleg, ha az ember lánya az átlagosnál karcsúbb - így biztos, hogy helyén marad a hippsy, még hajolgatás közben is.

De mi a helyzet futás közben?

"Egy szigetkör végére is a helyén maradt: nadrágba betűrve, top alatt nem mocorgott, viszont cserébe én meg nem fagyoskodtam - eddig mindig gondot jelentett, hogy kocogás közben a mozgástól felcsúszik a felsőm, és kint van a hasam. Most legalább ezzel nem kellett foglalkoznom. Szóval, nálam nem csak a mindennapok során vált be."Úgy tűnik, hogy nem csak ébren látjuk hasznát a derékmelegítőnek, hanem jól jön éjszaka is, pláne, ha épp betegek vagyunk, vagy a kelleténél többet szoktunk mozogni alvás közben.

"Épp beteg voltam, így magamon hagytam éjjel is. Ugyanis, amióta az eszemet tudom, állandóan forgolódom álmomban, így akármilyen (nem csípő) fazonú pizsamanadrág le, míg a felső fel, a hónaljamig tekeredik reggelre, és végigfázom az éjszakákat. Ez ebben a felállásban nem sikerült. Mármint, reggelig melegben volt a derekam, így hogy három ruhadarabot építettem egymásra az alvószetthez. Stabilan kitartott reggelig a meleg a derekamon."

A derékmelegítőkről további információt itt találtok: www.hippsy.hu.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés