free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Híres emberek híres találkozásai

Borsa         Címkék: andywarhol, celeb, kishír, kultúrtripp 0 hozzászólás

Találtunk egy fotóblogot, ahol különleges fotókra bukkantunk. Érdekes, híres párosok és pillanatok.

A hírességek is egymásba botlanak néha, és néha ezeket a pillanatokat meg is örökítik az utókor számára. Egy fotóblog most összegyűjtötte a legérdekesebb párosokat. Már a blog címe is fantasztikus, Awesome People Hanging Out Together azaz 'Király arcok együtt lazulnak', de a tartalma még inkább: a blogra feltöltött képek akár mai vagy egykori sztárok véletlen összetalálkozásait örökítik meg. Mit nem adnánk, ha ott lehettünk volna Woody Allen és Michael Jackson 1975-ös találkozóján, vagy láthattuk volna minden idők legnagyobb filmrendezőjét, Alfred Hitchcockot, amint "áldását adja" a kissé megszeppent Andy Warhol művészi tevékenységére. E képek legnagyobb erőssége talán az, hogy megmutatja nekünk a sztárok emberi arcát is, azt, hogy ők is képesek rajongani valakiért. csakúgy, ahogy mi rajongunk értük: Sylvester Stallone például csodálattal adózik Pelé, brazil focilegenda előtt, Walt Disney pedig Salvador Dalíval mosolyog boldogan egy közös képen.


Wody Allen és Michael Jackson

A blog ötletét Warhol celeb-mániája és hasonló projektjei inspirálták, ahol olyan hírességeket hozott össze, akiket első ránézésre furcsa vagy akár bizarr párosításnak vélnénk, a jelenet például, ahol Nancy Reagan a Szupercsapat Rosszfiújának ölében üldögél békésen, egészen "warholinak" tűnik. Már csak arra vagyunk kíváncsiak, vajon ezek az emberek miről beszélgettek egymással?LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés