free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A sztárok bölcsességei 16 éves önmaguknak

Borsa         Címkék: celeb, kishír, kultúrtripp, tanács, tinédzser 0 hozzászólás

Hírességeket kérdeztek arról, milyen tanácsot adnának 16 éves önmaguknak. A válaszok általában az ellenkező nemmel való tippeket tartalmazták.

Ha visszamehetnénk az időben, vajon milyen tanácsot adnánk 16 éves önmagunknak? Koncentráljunk jobban a tanulásra, ne adjuk oda a szüzességünket az első fiúnak vagy hallgassunk jobban anyánkra? Egy új könyv, a Dear Me (Kedves Én) készítői megkérdezték a világ hírességeit, ők milyen jótanáccsal szolgálnának fiatalkori énjüknek. Gillian Anderson arra kérné saját magát, az álmait kövesse, ne a pasijait, és saját maga analizálása helyett gondoljon inkább másokra. Hugh Jackman megnyugtatná magát, hogy lesz olyan idő, amikor már nem fog fájni, hogy Penny dobta őt a buszmegállóban, sőt, néhány év múlva újra találkoznak, ahol nem is fogja érteni hogyan tetszhetett neki Penny valaha is. Utóiratként hozzáfűzi: "Vásárolj Google-részvényeket!" Alice Cooper is az utóiratra hagyta a pénzügyi jótanácsot: "Asszem a kávézók népszerűek lennének, alapíts egyet és nevezd el Star-valaminek..." Dannii Minouge divattippekkel látná el magát, James Belushi és William Shatner pedig a csajozásra vonatkozó tanácsokkal.A Borsa kedvence Alan Rickman válasza volt, aki csak annyit mondott: "Ha a jövőben valaki megkérdezi, milyen tanácsokat adnál 16 éves önmagadnak, ne válaszolj. Csinálj olyan balhékat, amilyeneket csak szeretnél, aztán próbálj talpra állni belőlük."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés