free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Meghackelték Hollywoodot

Borsa         Címkék: celeb, hollywood, kishír, kultúrtripp 0 hozzászólás

Egy hacker csoport nem a bankokat vagy a nemzetbiztonsági intézményeket vette célba, hanem a hollywoodi sztárokat. Meztelen fotókra és rejtegetett titkokra számíthatunk.

A szórakoztatóipar fellegvára új ellenséget szerzett magának. Hackerek egy csoportja indított támadást a sztárok ellen, találóan a WikiLeaks példájára Hollywood Leaks-re keresztelték magukat. "Figyelem Hollywood. Névtelenek vagyunk. Figyelünk titeket" - szólt a számítógép által generált hang a csoport YouTube oldalán augusztus 28-án. "Túl sokáig voltatok szabadjára engedve. A zsidók által ellenőrzött médiának most vége." A sztárvilág persze felhördült az anti-szemita kijelentés hallatán, a hackerek azonban azt állították Twitter-oldalukon, hogy ezt csak viccnek szánták, a fenyegetést azonban nem, azóta ugyanis több támadás érte az óvatlan hírességeket. A 21 éves rapper-hölgyről, Kreayshawn-ról meztelen fotókat töltöttek fel, miután meghackelték a Twitterét, Julianne Hough-nak, a Twilight filmekből ismert Ashley Greene-nek, az 'N Sync-es Joey Fatone-nak és a milliárdos mogulnak, Mark Cuban-nak pedig a mobilját törték fel. A legszerencsétlenebbül talán a filmrendező-producer Adam Shankman járt: a csoport kiszivárogtatta a Tom Cruise főszereplésével készülő Rock of Ages című musical forgatókönyvét.A Los Angeles-i FBI iroda nyomozni kezdett a támadók után, úgy tűnik, a hackerek az Anonymous szerveződés tagjai, akik korábban hitelkártya társaságok és a szcientológiai egyház ellen is indítottak támadásokat.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés