free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Horror a lábon: az edzőcipőkön már itt a világvége

Borsa         Címkék: cipő, divat, edzőcipő, horror, nike 4 hozzászólás

Ha rá vagy kattanva a horrorfilmekre vagy a világvégére, tetszeni fognak ezek a hátborzongató cipők. De csak akkor, ha egyébként nem érdekel a divat.

A közeli jövőre megjósolt világvége kérdése valamilyen szinten mindenkit foglalkoztat, és ez alól a dizájnerek sem jelentenek kivételt. A portugál Ricardo Diogo a Nike magas szárú edzőcipőin jelenítette meg különös vízióit.

www.trendhunter.com

Az "art sneaker" műfaj legújabb darabja egy fekete-fehér, apokaliptikus jelenetekkel díszített edzőcipő, amely messziről még akár szépnek is mondható. A Nike Fantasy kollekciójához tartozó modellen szereplő motívumok elemzése azonban azt sugallja, hogy a művész nem veszi túl komolyan ezt az egészet. Az ejtőernyős ugrást végrehajtó teddymacik, a gázmaszkot viselő idegen lények, a katonai helikopterek és a részletekbe menően kidolgozott, szürreális szem legalábbis erre enged következtetni.

www.trendhunter.com

A Nike tervezőit korábban a Rémálom az Elm utcában című horrorfilmek is megihlették, az eredmény pedig a gonosz főszereplő, Freddy Krueger ikonikus piros-fekete csíkos pulóverének mintáját idéző tornacipő lett.

www.trendhunter.com

Az aktuális divattrendekhez szintén nem sok köze van annak a Nike-modellnek sem, amely úgy néz ki, mintha vért fröcsköltek volna rá. A fehér, szürke és fekete alapszínben is kapható, "Blood Splatter" fantázianévvel illetett cipő dizájnjának rendeletetése azonban a mai napig rejtély, ugyanis edzőtermi használatra készült, nem utcai viseletre. Így egy Halloween-parti kiegészítőkéjeként sem lehet hordani, egy konditeremben pedig enyhén szólva elég exhibicionista választást jelent.



Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés