free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Horror a lábon: az edzőcipőkön már itt a világvége

Borsa         Címkék: cipő, divat, edzőcipő, horror, nike 4 hozzászólás

Ha rá vagy kattanva a horrorfilmekre vagy a világvégére, tetszeni fognak ezek a hátborzongató cipők. De csak akkor, ha egyébként nem érdekel a divat.

A közeli jövőre megjósolt világvége kérdése valamilyen szinten mindenkit foglalkoztat, és ez alól a dizájnerek sem jelentenek kivételt. A portugál Ricardo Diogo a Nike magas szárú edzőcipőin jelenítette meg különös vízióit.

www.trendhunter.com

Az "art sneaker" műfaj legújabb darabja egy fekete-fehér, apokaliptikus jelenetekkel díszített edzőcipő, amely messziről még akár szépnek is mondható. A Nike Fantasy kollekciójához tartozó modellen szereplő motívumok elemzése azonban azt sugallja, hogy a művész nem veszi túl komolyan ezt az egészet. Az ejtőernyős ugrást végrehajtó teddymacik, a gázmaszkot viselő idegen lények, a katonai helikopterek és a részletekbe menően kidolgozott, szürreális szem legalábbis erre enged következtetni.

www.trendhunter.com

A Nike tervezőit korábban a Rémálom az Elm utcában című horrorfilmek is megihlették, az eredmény pedig a gonosz főszereplő, Freddy Krueger ikonikus piros-fekete csíkos pulóverének mintáját idéző tornacipő lett.

www.trendhunter.com

Az aktuális divattrendekhez szintén nem sok köze van annak a Nike-modellnek sem, amely úgy néz ki, mintha vért fröcsköltek volna rá. A fehér, szürke és fekete alapszínben is kapható, "Blood Splatter" fantázianévvel illetett cipő dizájnjának rendeletetése azonban a mai napig rejtély, ugyanis edzőtermi használatra készült, nem utcai viseletre. Így egy Halloween-parti kiegészítőkéjeként sem lehet hordani, egy konditeremben pedig enyhén szólva elég exhibicionista választást jelent.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés