free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk hosszú felsőben

Borsa         Címkék: divat, felső, hosszú, ilyenekvagyunk, utcánláttuk 18 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Megint egy sötét szett, HT3 nyilván reklamálná, hogy nem valami bögyös-faros szépségkirálynőt teszünk a kirakatba, csupa színes göncben. Ami minket első látásra megfogott, az a szerelés könnyűsége, még úgy is, hogy a fekete bőrdzseki többnyire nem a légiességéről híres. Szerintünk ez a finom, mintás sál gyönyörű, rafináltan is van megkötve, és ahogy a vajszínű csizmával meg a szőke frizurával keretezik az összeállítást, egyszerre lesz laza és elegáns a külső. Bús-borongós májusokra ideális.A bőrdzseki pofás, szó nem érheti a ház elejét. A hosszú, fenék alá érő szürke felsőrész sem tűnik elsőre rossz választásnak (kicsit vastagít ugyan, de nem zavaróan), ezzel a nadrággal viszont valahogy nem stimmelnek. Vagy esetleg egy dominánsabb cipellő hiányzik, még a magasabb sarkak áldásos hatását is megkockáztatjuk. Világos, hogy a szegecsekkel kivert cipellő a hasonló táskával próbál összekacsintani, szerintünk azonban valami elegánsabb körítés sokkal többet kihozhatott volna ebből a szettből, így kicsit topis az összkép. Kár.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés