free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legszebb városi hótaposó

Borsa         Címkék: csizma, divat, hótaposó, lista, tél 8 hozzászólás

A téli időjárás beköszöntével egyre több hótaposó jelenik meg az utcán, amelyek csak nyomokban emlékeztetnek ifjúkorunk bumszli darabjaira. 5 városi hótaposó.

A hótaposók kiválóan funkcionálnak esőben és hóban is, jól védenek a hideg ellen - ezzel nem mondunk újat. Ezek a darabok azonban nem a nőies vonalat erősítik, ezért úgy döntöttünk, megpróbáljuk felkutatni azokat a hótaposókat, amelyeket anélkül viselhetnénk hétköznap is, hogy úgy néznénk ki, mint aki éppen óriás kirándulásra készül. Bár ezek sem klasszikusan női lábbelik, de tegye fel a kezét az, aki ezt pont egy hótaposótól várja el.


Divatos lila - Esprit, Salamander

A régi csizmák modernebb, felturbózott változata ez a rövid szárú, lila hótaposó. Szép, ívelt a lábfejrész, nem olyan nagydarab, recézett gumitalppal rendelkezik, ami felfut az oldalára is, bár a láb középső részénél egy kicsit lejjebb megy, ezért ha egyszer beázik, biztosan ott fog megtörténni. Belső bélése szivacsos hatású, kicsit keményebb, de nagyon meleg, és ennek, illetve a fűzős állíthatónak köszönhetően nagyon jól fogja a bokánkat. Nem feltétlen derékig érő hóban viseljük, de városi viseletre talán ez az egyik legjobb darab.


Futurisztikus kék - Esprit, Salamander

Ennél a fazonnál egy az egyben átvették a régi szabást, csak egy kicsit felturbózták, hogy ma is eladható legyen. A nagyon vastag gumitalpnak, köszönhetően - ami felfut a szegélyre is - bárhol megállja a helyét, még a legnagyobb hóban is. Az acélkék fényes, fémes színe nagyon divatossá teszi, az oldalán egy tépőzárral állíthatunk a bőségén. A bélése szintén szivacsra emlékeztető, de sokkal puhább felületű, illetve - ami érdekesség - a talpa is hosszú műszőrmével bélelt.


Extravagáns piros - Tommy Hilfiger, Salamander

Ennek a csizmának a bősége két helyen is, a száránál és a bokarésznél is állítható egy fekete szalaggal, amit mi nem is igazán értünk, mármint azt, hogy keres egy barna-piros csizmán egy fekete szalag. A felső része bőr, tehát biztosan bírja a gyűrődést, de a belseje alig bélelt, ezért csak rövidebb ideig bírja benne az ember, vagy meleg zoknikat kell hozzá felvenni, hogy ne fázzon meg benne a lábunk.
Lakk csoda - Tommy Hilfiger, Salamander

Ezt a hótaposót a szűz hóhoz "találták ki", bár talán mindkét anyag lehetővé teszi, hogy egyszerűen csak letöröljük róla a sarat (ezt nem teszteltük). A talpa vastag, bordázott gumi, a felső része fehér, lakk, így nem emlékeztet annyira a gumicsizmákra. A húzott anyagú szára felül állítható bőségű, így nincs olyan veszély, hogy a lábszárunknál köt ki a hó. Előző társával rokon, abból a szempontból, hogy nem igazán bélelt belül, tehát itt is elkél a vastag zokni.Szűzies fehér - Wind3-Bomber, Borgo

Bár a fehér nem a legpraktikusabb szín a nagy lucsokban, mégis valamilyen okból kifolyólag nagyon közkedvelt szín a hótaposóknál. Vastag, bordázott gumitalppal rendelkezik, amiben biztosan nem fogunk csúszkálni. A felső matt része a gumicsizmákra emlékeztet, de belül melegen bélelt, tehát nincs meg az a hideg érzetünk benne, mint esőbíró társainál. A felső húzott rész is ugyanolyan belső bélést kapott, ennek ellenére hajlékony, nincs merev tartása. Egyetlen probléma van vele - és a többi darabnál szintén -, hogy nagyon kemény a talpa, nem egész napos viselésre találták ki.
Nézegess szép hótaposókat!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés