free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Playboy-alapító nem hisz a szexfüggőségben

Borsa         Címkék: hughhefner, hűtlenség, playboy, szex, szexfüggőség 1 hozzászólás

Hugh Hefner szerint a szexfüggőség fogalom nem létezik. A szex ugyanis nem okoz fizikai függőséget - állítja a Playboy alapítója.

A gyakran félrekacsingató sztárok egy része komolyan azt állítja, hogy a hűtlenségük oka egy betegségként is felfogható függőség. A kór "áldozatai", akik közül az egyik legismertebb Tiger Woods, általában magánklinikákra vonulnak, terápiákon vesznek részt, majd látványos bocsánatkérések közepette visszakönyörgik magukat sokat tűrt partnerükhöz.

Hugh Hefner egyszerűen nem hisz a szexfüggőség létezésében, szerinte ez csak egy kifogás a félrelépésre. Igaz, az ő esetében a hűtlenség fel sem merülhet, hiszen egyszerre több olyan nővel él, illetve élt együtt, akik korukat tekintve az unokái lehetnének. "A szex nem olyan, mint az alkohol vagy a kábítószer, máshogy befolyásolja a fizikai állapotot" - mondta a Playboy alapítója. Véleménye szerint a megcsalás egy döntés, és aki meglépi, reménykedik abban, hogy valahogy majd megússza a dolgot.

www.clint.be
Hugh Hefner

Egyébként a 84 éves, kétszer elvált szexguru magánélete sem mentes a drámáktól. Nemrég szakított az ikrekkel, Kristina és Karissa Shannonnal, mert legújabb, 23 éves barátnőjével egyre komolyabb a kapcsolata. Nem titkolja, hogy összes energiáját arra koncentrálja, hogy új partnere semmiben ne szenvedjen hiányt, ugyanakkor gondolni sem mer az esküvőre, mert az teljesen megváltoztatná a viszonyukat. "A legfontosabb egy kapcsolatban az őszinteség és az, hogy odafigyeljünk a másikra, és hogy állandóan megtaláljuk a módját, hogyan frissítsük fel a viszonyt" - mondta. A hűség, mint a kapcsolat egyik lényeges eleme, még csak fel sem merült, természetesen.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés