free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hugh Jackman túl izmos

Borsa         Címkék: hughjackman, kishír, kultúrtripp, sport 7 hozzászólás

Hugh Jackmant gyakran lekapják edzés közben, felesége azonban nem szereti, ha férje túl jól néz ki. Az izmos Jackman mellett csúnyának érzi magát.

Hugh Jackman bevallotta, felesége nem szereti, ha férje jobb formában van, mint ő. A 42 éves szexszimbólum szerepei kedvéért gyakran akár órákat is edz naponta - amit a paparazzik előszeretettel meg is örökítenek a lelkes női olvasók számára -, ez azonban kifejezetten zavarja feleségét, Debora-Lee Furness-t, aki 55 évesen már nem képes tartani a lépést férjével. "Deb mindig azt mondja, az én feladatom az, hogy rossz formában legyek, hogy ő csilloghasson mellettem. Gyakran emlékeztet arra, hogy elfelejtem a házassági fogadalmamat, miszerint az a lényeg, hogy ő jobban nézzen ki, szóval elég az edzésből" - nyilatkozta viccesen Jackman. Ráadásul Debora állítólag nem rajong férje kidomborodó izmaiért sem.Hugh és 13 évvel idősebb felesége egyébként egy börtöndráma forgatásán találkoztak 15 évvel ezelőtt, azóta két gyereket fogadtak örökbe, Oscar-t (11) és Ava-t (6).


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés