free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Visszatérnek a Hupikék törpikék

Borsa         Címkék: hupikéktörpikék, kultúrtripp, mozifilm 0 hozzászólás

Tévésorozatokból mozifilmet, nem mindig rizikómentes vállalkozás. Most viszont egy egészestés mosolygásra számíthatunk, hiszen készül a Hupikék törpikék mozifilm.

Az apró, kék, manószerű lények, az azonos című képregény- és rajzfilmsorozatok szereplői, akik Peyo belga képregényszerző (Pierre Culliford) képzeletében születtek meg. Tudtátok, hogy egy törp magassága két és fél almányi? Peyo nem önálló sorozatnak találta ki a törtpöket. Még az ötvenes évek végén, készítette egy képregénysorozatot, amely a középkorban játszódik, a címe Janó és Bibice. Ennek a sorozatnak az egyik epizódjában jelennek meg a törpök, akik készítettek egy csodafurulyát. Innentől kezdve foglalkozik egyre többet a képregényrajzoló a törpökkel. Eredetileg 99 törp élt Aprajafalván Törpapa vezetésével. Az idők folyamán azonban még nagyon sok törp csatlakozott hozzájuk. Tudtátok, hogy Törpilla a törplány, Hókuszpók teremtménye volt? Szegény Hókuszpók, aki mindig mellé fog, aztán persze mérgesen morog. 


Nos, már 2008-ban lehetett tudni, hogy a Hupikék törpikéket filmvászonra adaptálja a Sony Pictures, akik a nagysikerű Alvin és mókusokból is készítettek élőszereplős, animációs filmet. Felmerült, hogy Okoska hangját Quentin Tarantino adja majd, de sajnos ez a terve, Raja Gosnell rendezőnek nem valósult meg. Jelen lesz viszont Jonathan Winters, mint Törpapa, és Katy Perry , mint Törpilla, Hókuszpókot pedig Hank Azaria valósíja meg. A film premierje 2011. július végén lesz.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés