free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A legidegesítőbb férfidivatok

Borsa         Címkék: cucc, divat, férfi, idegesítő, pasik 2 hozzászólás

Olyan cuccokat mutatunk, amelyeket nem szívesen látunk a pasikon, főleg nem az első randi alkalmával. Legidegesítőbb, randigyilkos trendek következnek.

Természetesen minden szekrény mélyén akadnak olyan darabok, amelyeket szeretnénk letagadni, pedig annak idején nagyon is büszkén feszítettünk bennük nyilvános helyeken. Ezzel a pasik sincsenek másképp, következzenek a legidegesítőbb, randigyilkos trendek.

www.gq.com

A színes hálós trikókról a nagypapánkra asszociálunk, vagy egy olyan korszakunkat juttatja eszünkbe, amelynek darabjai és kiegészítői szintén a szekrény aljára kerültek. A műszálas verzió egy fokkal még elkeserítőbb látvány, és a legjobb pasit is vállalhatatlan kísérővé változtatja.

www.gq.com

Az erőltetett, humorosnak szánt feliratú pólókért sem rajongunk, bulikban meglehetősen lúzer benyomást kölcsönöznek a viselőjüknek. A mezek csak a meccseken elfogadható ruhadarabok, nagyméretű óvódások benyomását keltik, akik színek alapján azonosítják a saját csoportjukba járókat, és hasonló a helyzet az oldalra csapott baseballsapkákkal is.

www.gq.com

Nem túl szembetűnő, de elég illúzióromboló a csicsás, túldíszített farmerzseb, és sajnos sokan még mindig azt hiszik, hogy a szegecsek, hímzések és feltűnő gyűrűk vagy a hatalmas, giccses övcsatok a macsó stílus elengedhetetlen kellékei. Szerencsére a műszálas öltönyök és az évszázad nagy tévedései, a szőrmekabátok is kimentek a divatból.

www.gq.com

A pasik nemcsak a gardrób összeválogatásánál követnek el szarvashibákat, ezért szólunk, hogy a szőkítés és a fehérítés csak a filmsztároknak áll jól, vagy még nekik sem. A be nem vállalt kopaszodás pedig a lehető legrosszabb, főleg, ha a haj hosszú ott, ahol még van.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés