free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nem csak a filmekben létezik ilyen szerelem

Borsa         Címkék: házasság, kishír, kultúrtripp, szerelem 3 hozzászólás

Ma már csak filmekben látni olyan szerelmeket, mint Norma és Gordon Yeager-é volt. Hetvenkét év házasság után egymás kezét fogva mentek el.

Hetvenkét évnyi házasság és egy együtt töltött élet után egyszerre (alig egy órányi különbséggel) hunyt el Gordon Yeager és felesége, Norma, miközben egymás kezét fogták. Az iowai pár története családjuk és barátaik szerint igazi, csak a filmekben látható szerelmi történet volt, soha nem váltak el egymástól, még a tragikus kimenetelű autóbaleset után sem, ami mindkettejüket kórházba juttatta. Legfiatalabb fiuk, Dennis szerint szülei hittek a házasság eszményében, "fiatalon választották egymást és mindig kitartottak". Gordon 16, Norma 12 éves volt, amikor először találkoztak, Norma 18. születésnapja után 1939-ben össze is házasodtak, négy gyermekük született, azonban a két középső fiút autóbalesetekben elvesztették. Barátaik szerint egész életükben nagyon aktívak voltak, soha nem éltek "tipikus nyugdíjas-életet", utazgattak, azonban egy szerencsétlen autóbaleset során mindketten súlyosan megsebesültek és kórházba kerültek. Az orvosok nem tudták megmenteni őket, egy órányi különbséggel, egymás kezét fogva mentek el.Normát és Gordont közös koporsóban, továbbra is egymás kezét fogva temették el, hogy egy életen át tartó szerelmi történetük haláluk után se érjen véget.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés